|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2016 Saat 09:51 |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir 8 ve 4 yaslarindaki iki cocugum birden hem ates hem kusma hemde ishal var sizi devamli takip ettigimden rotavirus oldugunu dusunup sadece su veriyorum 3 gundur su icip yatiyorlar dogru yolda miyiz not: sizi tanimadan once rotavirus asilarini yaptirmadigima cok pismanim kimse yonlendirmedi o zamanlar sizi bolmiuordum bunada sukur
sağlıkla kalin inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, Kusma ve ishal, beraber oluyor ise, bu; Rotavirus veya Norivirus gibi virutik ishallerden biridir.. Su kaybi olmamasi icin, kusmalari azaltmaniz gerekir... Bunun icinde, gunde:1 veya 2 defa, Emedur100 Fitil kullanin.. Evet, bol su icirin, sulu gidalar verin.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki biz her kış bir yada iki defa boyle oluyoruz bu normal mi ben biraz biktimda mahvoluyoruz bir haftada bitiyor cocuklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal.. Bunlar ne ki!! 1970-1971 yillarinda, Sagmalcilar da baslayan Kolera salgini da bu mevsimde baslamisti.. Sadece yazilarimi okuyun ve benim anlattiklarim disinda hicbir sey yapmayin. |
|
![]() |
|
![]() hocam tekrar Merhaba 8 yasindaki kizimin patmak arasi fotosu kusma gecri ishal devam ediyor birde hic bitmeyen Karnım agriyor diyor devamli tuvaletteyiz surekli el yikiyoruz ondan mi bilemedim yada baska bir hastalik ben mi atliyorum ayni belirtilere sahip kardesinin parmak aralari boyle degil ayaklarinsada yok simdiden teşekkür ederiz iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mantar enfeksiyonu.. Gunde 2x1 Nibulen Krem surun. Biraz uzun surede iyilesir, goruntu duzelse bile ilaca 1 ay devam edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2016 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
Hocam okuyacak uyeler icin yazmak istedim yazdiklarinizi yaptik biraz zir ve sikintili olsada ilacsiz sadece sivi alimina dikkat ederek 1 hafta suren rotavirus gecti gibi daha iyiyiz normalde hastaneye yatirilarak yapilan tedavilere gore evde sizden aldigimiz destekle atlattik iyiki varsınız saglikla kalin inşallah
yalniz bu bir hafta cok zor gecti sizin yolunuz biraz taşlı ama daha kisa ve güzel;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok dogru.. Bu yuzden, bizim halkimiz, daima kolay yolu secer ve basi belaya girer.. Hastaliklarin bile insanlara faydalari vardir.. Her hastalik sizlerin bagisiklik mekanizmalarini kuvvetlendiriyor. Dikkat edin, cok steril ortamlardaki topluluklarda, kanserler daha fazla gorulur. Gerekse bile, cok sart olmadikca, Antibiyotik almayin.. Sirf para hirsi ile bilhassa ozel hastaneler, her hastaya Serum taka taka, oyle bir ortam olustu ki; insanlar, sirf "Moral duzeltmek" icin bile hastanelere gidip, Serum taktiriyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|