Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş sonrası döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş sonrası döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küpşeker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı küpşeker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş sonrası döküntü
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 18:50
Kolay gelsin Hocam;
6 yasındaki kızım ateşlendi daha sonra isilik gibi döküntü oldu.On doktoa götürmedim evde ballı limon la atlattık.Hafif bogaz ağrısı da vardı.şimdi diğer 2 kızım oldu biri 8 biri 4 yasında.8 yasında olan kızım daha ağır geçirdi bademcikler daha da kötüydü.doktora götürmedim döküntü oldu kızıl olabilir dediler.Şimdi durumuiyi gibi .DöKÜNTÜLER SOLDU.BOGAZI HAFİFLEDİ.AMA dudak çevresi soluk gibi yuzundede var ondan mı bilmiyorum.sizin ateşli hastalıklar şemesına baktım mailleri okudum ama işin içinden çıkamadı. step atestini yaptıralım mı?Bilemedim.teşekkür edderim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118987
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2016 Saat 23:37
Ates dusup, dokuntu basladi ise; 5. Hastaliktir. Yanaklarda "Kelebek kanadi' seklinde dokuntu olur ve agiz
cevresi soluktur..Bu dokuntu sonerken, govdede dokmeye baslar .. Bunlarda sonerken, kol ve bacaklarda
doker. Zararsiz bir hastaliktir, tedavi gerekmez, kendiliginden duzelir. Dokuntu basladiginda, bulasicilig da
biter.

Yukarı Dön
küpşeker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı küpşeker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2016 Saat 13:29
Evet hocam yanakta başladı ama büyük kızımda(8)boğazda şisti baya sıkıntılı oldu.sadece kızarıklık olduğu için ballı limon verdim şimdi iyi.Küçük olan kızım(4)o daha hafif geçirdi.tesekkür ederiz bunuda ilaçsız atlattık.Yeğenimde olmus onada bulastırdılar bizimkiler..onda da 2kerekusma,ateş, döküntü oldu..doktora götürdüler alerjik demiş,alerji iğnesi yapmış!!!!ALLAH razı olsun hocam 3 kızımıda sayenizde ilaçsız büyütüyoruz teşekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.