|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BanuYusuf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BanuYusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tahlil sonuçlarıGönderim Zamanı: 04 Şub 2019 Saat 17:00 |
|
Hocam Merhabalar,
Yeğenim mart ayında 4 yaşını dolduracak. Kız çocuğu. Ara ara öksürük krizi tutuluyor, burnu akıyor, balgam çıkarıyor. Doktor nebulizatör vermiş. Tahlil sonuçları ; WBC 13.28 K /u L , RBC 4.44 M/u L, HGB 11.5 g/d L, PDW 7.8 fl, LYM# 2.99 K/u L , LYM% 22.5%, Vitamin B12 692.8, ALT(SGPT) 9.0, CRP(kantitatif) 0.611, Demir(Fe) 40.72, AST(SGOT) 26.3, Demir bağlama kapasitesi(UIBC) 237.7, NEUT% 65.9 %, NEUT# 8.74 K/u L, Vitamin D3(25-OH-Kolekalsiferol) 15.7, Ferritin 88.84, BASO 0.03 K/u L,EOS% 3.0%, EOS# 0.40 K/u L HCT 34.3%, PLT 458 K/u L, MCH 25.9 pg, Ig E Total 982.4, PCT 0.38%, MPV 8.3 fl, RDW 11.6 %, MCV 77.3 fl, BASO 0.2%, MON# 1.12 K/u L, MON% 8.4%, MCHC 33.5 g/d L, PDW 7.8 fl, LYM# 2.99 K/u L, LYM% 22.5% Çok teşekkürler hocam.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2019 Saat 19:40 |
|
Bildigin GRIP... WBC dusuk.. Simdi antibiyotik veremiyorlar ya!! Illaki hastalari masrafa sokacaklar ya!!! Boyle; SALAK-SALAK "nebulizator" ler yaziyorlar. Sakin bu sahtekarlara inanmayin.. SAKIN o aleti ALMAYIN, KULLANMAYIN!! Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Anemi filan YOK.. Butun kan degerleri yasina uygun. (Bu konuyu iyi ogrenin.. SAHTEKAR Turk doktorlari, cocuk kan degerlerini, kasten eriskin kan degerleri ile degerlendirirler..) D vitamin seviyesi ANORMAL DUSUK!! Subat ayinda (bugun) hemen 1 ampul Dvit3 icirin, Mart ayinda, 1 ampul Dvit3 daha icirin. Bu konuda SAKIN Turk doktorlarini muhatap almayin, Prof.lari bile bu konuyu bilmezler. |
|
![]() |
|
BanuYusuf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BanuYusuf
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 10:21 |
|
Çok teşekkürler hocam..
|
|
![]() |
|
BanuYusuf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BanuYusuf
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 08:44 |
|
Hocam Merhabalar,
Aralıklarla gıcık öksürüğüm oluyordu. Küçük oğlum da öksürük, şükür şimdi iyi sizin tavsiyelerinizi uyguluyorum hocam. 3 hafta önce (işim gereği çok konuşmam gerektiği bir dönemdi) öksürüğüm arttı.o kadar arttı ki sanki kalbim sıkıştı, rahatsız oldum. Gecesi üşüme geldi, kendimi kötü hissettim ateşim yoktu, nurofen cold içtim . Ertesi gün sağlık ocağına gittim soğuk algınlığı dedi, öksürük şurubu ve nurofen verdi. Kullandım ama öksürüğüm geçmedi. Boğazımda hırıltı olmaya başladı gece yattığımda. Doktora gittim sırtımdan dinledi astım alerjik dedi.3 günlük antibiyotik, aircomb ve perebron verdi. Şurup içtim 1 hafta tekrar kontrole gittim surubu bırak aircomb bittikten sonra gel dedi. Şurubu bırakınca daha iyi oldu az öksürüyorum. Geniz akıntım var, tükürük salgım normale göre çok. Boğazımda sürekli balgam var gibi zor çıkıyor. Hocam yazılarınızı detaylı olarak okudum, nefes alış verişte sorun yok. İçten gelen hafif öksürük ve balgam var. Gıcık Öksürüğüm yok. Hocam yardımcı olun lütfen yorumunuzu bekliyorum, teşekkür ederim… |
|
![]() |
|
BanuYusuf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BanuYusuf
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 08:49 |
|
Hocam ilaçı bugün bıraktım, aniden kesmek zararlı mı? boğazım burnum kurudu rahatsız oldum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 19:49 |
|
Tipik bir sahtekar: ".... Doktora gittim sırtımdan dinledi astım alerjik dedi.3 günlük antibiyotik, aircomb ve perebron verdi. Şurup içtim 1 hafta tekrar kontrole gittim surubu bırak aircomb bittikten sonra gel dedi. Şurubu bırakınca daha iyi oldu az öksürüyorum. …" Size; "Sahtekarligin 1. Safhasi" uygulanmis.. O yuzden, "SIMDILIK" astim ilaclarini vermemis... Ilaclarla NE HALE geleceginizi cok iyi bildiginden, sizi tekrar cagiriyor.. Gittiginizde: "Sahtekarligin 2. Safhasina" gececek, Astim Ilaclarini (Ventolin ve Pulmicort, Flixotide gibi kortizonlu spreyleri) o zaman verecek.. Bu: "Sahtekarligin 3 Safhasini" cok iyi okuyup, ogrenin.. Yoksa pacanizi bu SAHTEKAR Turk doktorlarindan kurtaramazsiniz. Sadece: Limonlu bal, Seruk fiz ve ColdMix kullanin.. Bir daha da, Oksuruk-Nezle sikayetleri ile Turk doktorlarina gitmeyin. Nasil olsa, bu sikayetlerle giden HER HASTAYA, Allerjik astim diyerek, tuzaga dusuruyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2019 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|