|
Grip |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nehiraksoy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 10:15 |
|
Merhaba hocam
9 yaşındaki oğlum baş ağrısı halsizlikle başlayan üç gün ateş yapan bir grip geçirdi bugün beşinci gün iki gündür çok kötü öksürüyor...Ateş bir kere 40.6 oldu sadece o zaman ateş düşürücü verdim çok sayıllamaya başladı korktum...Dün gecede bir kere alerji şurubu verdim onu. Haricinde ilaç içmedi ...şu an aralıksız sürekli öksürüyor balkona çokup oturunca rahatlıyor ballı limonlu su içiririyorum illadine başlamıştım solunumuna bakıyorum normal görünüyor nefes nefese değül yani...bu öksürüğü biliyorum zaten küçüklüğünden beri grip sonrası olan gıcık öksürük ama yinede endişeleniyorum Kardeşine geçti bana bulaştı hepimiz 40 ateşi gördük bizde öksürük yok şu an Düzenleyen Nehiraksoy - 13 Oca 2020 Saat 12:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 19:04 |
|
4-5 gun ates, 2-3 hafta Grip arazlari olur. LUTFEN hic olmazsa, son 3 gunden beri verdigim cevaplari bir okuyun.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 20:12 |
|
Hocam inanın ezberledim artık gayet iyi öğrendimde şu dış etkenler varya neden doktora götürmüyorsun ya influlenzaysa sanki öyle olunca. NE oluyorsa farklı bir ilacı varmış o da sadece iyileşme süresini kısaltıyor biliyorum kafam karıştırıyor dikkat ettim mesela geçen yıl size hiç yazmamışım kendim uygulamışım herşeyi🙏
SiZe yazdıktan sonra sıcak bir duş aldırdım çok iyi geldi öksürüğünü hffletti yaklaşık iki saat çok güzel uyudu... Peki hocam bu yüksek ateşkte oğlumun kendinden geçercesine sayıklamaları normal mi resmen gözleri açık.b Eni görmüyor tuhaf hareketler yapıyor çok korktum 40.6 dı ateş böyle zamanlarda çaresiz kalıyorum hem derin uyuyamıuor hem inliyor direk duşa sokmak yeterli olur mu Düzenleyen Nehiraksoy - 13 Oca 2020 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2020 Saat 02:46 |
|
Enfeksiyoz Mononukleoz basta olmak uzere; VIRAL hastaliklarin cogu, atesli devrelerde, sayiklamalar, hayal gormeler yapabiliyor. Bilhassa; E.M. da; "Alice in Wanderland" sendromu Turkiye haric, butun dunya da cok iyi bilinen bir durumdur. Sizde de; MONO degerinin yuksek olmasi, boyle bir hastalik olabilecegini dusundurur. Hic bir onemi veya kalici bir durumu yoktur. Dus yapmasinda bir sakinca yoktur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|