|
sizen çok şey öğrendim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Denizerdem
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Denizerdem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sizen çok şey öğrendimGönderim Zamanı: 22 Mar 2021 Saat 10:44 |
|
Kadir bey size teşekkür borçluyum yazılarınızı soru cevaplarınızı ders çalışır gibi okuyorum not alıyorum. crp değerine nasıl doktoırların baktığı, wbc değeri 17 yi geçmez ise antibiyotiğe gerek olmadığı, ateş düşürücü verilmemesi gerektiği, çocuğumuza geçici iyilik hali yaşatan cortizonlu spreyler kullanılmaması gerektiği... ve pek çok şey. Her ay ateşlenince dr gider antibiyotik alır eve dönerdik sayenizde 4 aydır antibiyotiksiz evde atlatıyoruz ateşimizi ama yine her ay oluyor.24-25 gün dolunca önce uykuda genzi hırlıyor sonra -zaten çok terler- terlemesi artıyor, sonra ateş ve boğazında beyaz sivilce benzeri fısırdamalar oluyor.hatalandıktan sonrasını öğrendim sizden ama benim asıl sormak istediğim çocuğum her ay hastalanmaması için ne yapabilirim. ben mi yanlış birşey yapıyorum, genetik yatkınlığı mı var,bağışıklık sisteminde sorun mu var. artık çocuğum da ben de her ay hastalık yaşamaktan çok yorulduk. benim bazı arkadaşlarımın çocukları hiç hastalanmıyor benim çocuğumda hastalanmasın Kadir bey ben ne yapabilirim. söyleyecekleriniz benim için çok değerlidir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2021 Saat 18:20 |
|
Bebeklik caginda asiri temiz, hatta steril bakilan cocuklar, sonraki donemlerde asiri sayida atesli hastalik
gecirirler. Hele daha evvel, her ateslendiginde, antibiyotik kullananlarda bu donemler cok uzar. Sabirli olun, gerekmedikce, antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Denizerdem
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Denizerdem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2021 Saat 09:48 |
|
teşekkür ederim KADİR Bey sabırla bekleyeceğim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|