|
Kıl Dönmesi Olabilir mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Chanson
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kıl Dönmesi Olabilir mi?Gönderim Zamanı: 22 May 2021 Saat 22:32 |
|
Kadir hocam merhaba,
Umarım çok iyisinizdir. Eşimin kulak arkasında çıkan şişliği size daha önce göndermiştim. (AŞAĞIDA TEKRAR İLETİYORUM) Yağ bezesi olabileceğini iletmiştiniz ancak bu oluşumdan iltihap akıyor Biraz araştırdığımda kıl dönmesi olup olmayacağıyla ilgili şüphe duymaya başladım. Bu oluşumun içi boş, rengi mor, içinde beze denebilecek bişiy yok ve akıntı var. Eşim bugün ayağa kaltığında başının döndüğünü ve midesinin bulandığını söyledi. Hala da devam ediyor. Acaba orada bir enfeksiyon söz konusu olabilir mi? Kıl dönmesi ihtimali verirseniz, kıl dönmesi kaynaklı iltihaptan baş dönmesi ve mide bulantısı olur mu hocam? Eşim 37 yaşında (erkek) Başı dönüp midesi bulanınca önemli bişiy olmasından korktum hocam. Hatta kalp krizinin işaretleri arasında da var yazınca iyice strese girdim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2021 Saat 02:35 |
|
Bir KBB doktoru gorsun. Gerekirse, acilmasi icap edebilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|