|
Öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esşi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 322 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ÖksürükGönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 20:32 |
|
Hocam merhaba , bu konuyla ilgili yazılarınızı defalarca okudum ne yapılması gerektiğini biliyorum ancak uzun süren öksürük olunca insan ister istemez tedirgin oluyor. 10 gün önce 2 yaşındaki kızımız ateşlendi 2 gün süren ateş sonrası tam iyileşiyor derken 5 gün sonra bir daha ateşlendi ve bu sefer de öksürük başladı. 6 yaşındaki abisi kreşe gidiyor önce o hastalanmıştı çabuk toparladı. Ancak kızımız ikinci hastalandiğında 3 gece öksürükten uyuyamadi gece gündüz öksürdü gece öksürükleri azalmış olsa da kriz şeklinde gelmeye devam ediyor, bazen nefes alırken diğerlerinden hırıltı geliyor bal kimon SF, cold.mix vs dışında yapmamız gereken birşey var mı sıcak su buharı da yaptık ancak uzun sürmesi ve cigerden ses gelmesi tedirgin ediyor yorumunuz nedir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 20:43 |
|
Ne mi yapacaksiniz??
1- ASLA Turkiye'de doktora gitmeyeceksiniz. ASLA onlarin verdigi (Astim, Allerji ve oksuruk suruplarini) kullanmayacaksiniz. 2- OKSURUGU KESECEK HICBIR GIRISIMDE BULUNMAYACAKSINIZ. 3- Yazilarimi okuyacak, hatta EZBERLEYECEKSINIZ.. Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" makalemi hic unutmayacaksiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|