|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2023 Saat 12:38 |
2 yaşında Bi kızım var yaklaşık 3 4 ay önce kulak zari delindi sadece ates belirtisi vardi daha sonra kulak kendini tamir etti ama sürekli yeniliyor kendini uykusunda Bi problem yok her dus sonrası Bi kaç gün sonra akinti oluyor kulak tipasi bonesi kullanmama rağmen neden sürekli kulağı akiyor ve deliniyor ne yapmamız lazım bu durumda denize girmesini istiyorum ama yine su kaçacak diye korkuyorum bu kadar dikkat etmemize rağmen suyun kaçmasını da anlamiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulağa "su" kaçması ile bir şey OLMAZ.. Tipik bir Türk doktor uydurmasıdır.
Bir daha aktığı zaman resmini gönderin. Kulak ile ilgili Makale ve Forum yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Haz 2023 Saat 13:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|