|
Dilde beyaz kabarcik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yamaninannesi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dilde beyaz kabarcikGönderim Zamanı: 24 Şub 2024 Saat 01:35 |
|
Kadir bey oglum 5.5 yasinda bir hafta once krup olmustu oksuruk halen var blgamli, bununla alakalimi bilmiyorum dilinde bir iki gundur agri vardi,once tum dilde kabarciklar cikti minik minik sonra dilinin sag tarafindaki kisimda o cikan kabarciklar beyazlamis cocuk uykudan uyandi aciyor diye gunduzde solemisti ama simdi filasla azicik bakabildim resim cekemedim agliyodu, Bu konu ile ilgili pamukcuk herpangida ve tad papillasi tanimlamalarnizi okudum bir kisim kabarcigin beyaz olmasi ile ilgili bisi bulamadim. Ama bana gore bunlar tad papillasi bir kismi normal pembe dil rengiyle ayni bir kismi daha sis ve beyazlamis ve cocugun agrisida cok onu uykudan uyandirdi hocam ne ypmaliyim
Düzenleyen yamaninannesi - 24 Şub 2024 Saat 01:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2024 Saat 04:20 |
|
Kabarciklar uzerine, yemeklerde sonra Piraldyne Sol, (ilacin damlaligi yok) bir baska damlalik ile damlatin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2024 Saat 04:21 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|