|
Gözde alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gözde alerjiGönderim Zamanı: 07 Ağu 2024 Saat 13:06 |
|
Merhabalar hocam on yıldır sizi okuyorum ve çocuklarımı sayenizde kolaylıkla büyütüyorum. Şimdi yardımınızı bir arkadaşımın çocuğu için istiyorum. Annesi süreci yazarak anlattı ekliyorum. Kız çocuk 7 yaşında. Parkta her gördüğümde sallanırken bisiklete binerken gözler kıpkırmızı sulanmış ve akıyor . Hiçbir çocuğun gözü salıncakta sallanmak la bu kadar etkilenmiyor. Yaz kurslarina gidiyor orada bile öğretmen eve göndermiş tahtaya bakıp takip edemiyormus. Okul döneminde çok zorlanacak. Annesinin dünya göz dahil götürmedigi doktor kalmamis. ( Kağıtta İlk grup ilaçları verenler dünya göz Dr u )Kesin olarak çözüm bulabilen yok. Sizden akıl danisalim dedik. Ne yapabiliriz ? Düzenleyen alev-kerem - 07 Ağu 2024 Saat 13:08 |
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2024 Saat 17:26 |
|
Gözleri biraz iri. Bu sebeple, gözleri tam kapanamadığı için, hava akımı olduğunda, gözler çabuk kuruyor
ve sonrasında kızarıklık ve aşırı göz yaşı oluyor. Bilhassa sokağa çıkmadan evvel göz üstlerine sıcak kompres uygulayın. Bulabilirseniz; Vasicon Göz damlası alın ve günde:4x1 damla her iki göze damlatın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|