|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2024 Saat 11:04 |
Kadir hocam merhaba 6 yaşında 23 kg 120 cm olan oglum 1 aydır karın ağrılarından bahsediyor agriyan yer olarak göbek deliği çevresini gösteriyor bunun birkaç günü kakası yumuşak kivamliydi ancak genellikle sert kaka yaptıktan sonra ağrı tarifliyor ve sonrasında ya azaldığını ya da geçtiğini söylüyor karın ve baş ağrısı sebebiyle dr a götürdük ancak herhengi bir şey yapmadı geri gönderdi bugün de okula gidemedi karın ağrısı sebebiyle 1. Sınıfa gidiyor devam ederse tekrar dr a götürmeyi düşünüyorum dr ne testler istemeli veya goturmeli miyim gozlemlemeli miyim kendim yapabileceğim veya takip edebileceğim bisey var mı dr muayeneleri genelde çocuğun kulağına veya boğazına bakıp antibiyotik vermekten ibaret bu nedenle sizin önerileriniz çok önemli
Düzenleyen Aray - 19 Kas 2024 Saat 11:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktorları çocuklarda en sık karın ağrsına sebep oalnın; "Barsak solucanları" olduğunu bilmezler!!
Züppe oldukları için, böyle basit konular akıllarına bile gelmez. Zaten bildikleri 3 teşhis vardır: Astım, allerji ve Zatürre!! Bir de her ateşli çocuğa antibiyotik yazmak. Tahlil ile filan uğraşmayın. İlaç parası tahlilden ucuz!! Andazol şurup; bir defa 2 ölçek verin, 3 hafta sonra tekrar 2 ölçek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|