|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2016 Saat 12:28 |
Selamlar
30 Ocak 2010 tarihinde doğan oğlum için okulda aşı yaptirmamistim.bugun sağlık ocağına gittiğim zaman KKK asisini yaptirabildim.Ancak DaBT-İPA asinin ellerinde olmadığını bakanlığın asi zamanı gönderdiğini söylediler eczanede de bulamadım yaptiramadik.bu sezonki aşılama zamanını beklememizin mahsuru var mı ya da ne yapmalıyım.Simdiden tesekkurler
Düzenleyen Hilallll - 05 Eyl 2016 Saat 12:31 |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu asi, zaten;
4yas-6 yas araliginda yapilir.. Siz bakmayin o palavraci saglik ocaklarina... Islerine geldimi; "Asilar MUTLAKA gunu gunune yapilmali" derler, islerine gelmedimi; "Bir kac ay gecikmesinden bir sey olmaz" derler. Benim asi cetveline bakin!! Bekleyin, hicbir mahsuru yoktur. |
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey o zaman benim 2017 ocak ayına kadar bekleme hakkım var degil mi ?tuhaf olacak belki ama biz yaşını hesaplarken su anda 6.5 diyoruz ama yanlış mı hesapliyoruz
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
6.5 yas dogru... Dogdugu gun= Sifir!!! 1 degildir.. Asir soylenirken; 1 o asrin basidir. Yas ise; bittiginde soylenir. Misal: 2001, 21 Asrin ilk yilidir. Bazi aptallar, 1999'dan 2000 yilina gecerken 21.Yuzyili kutladilar, siz o aptallara bakmayin. 2000 yili; 20. Asrin son senesi idi. Dogum=0 1 hafta sonra= 1 haftalik, 1 ay sonra= 1 aylik, 1 sene sonra= 1 yasinda.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eyl 2016 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman biz asi işini ne yapacağız siz 4-6 yaş arası uygulanması gerektiğinden bahsettiniz
|
|
........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bekleyeceksiniz.. Bir onemi yok.. Bundan sonraki; 5-10 sene araliginda yapilacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|