|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne oldugu onemli degil... Muhim olan, bu tip enfeksiyonlarda; Ilac/Antibiyotik kullanmayin. Zaten Turk doktorlari gorse, hemen Astim veya Allerji derler, 1 cuval ilac yazarlar. Siz benim anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evt sadece size güveniyorum bu Yüzden acile kadar gidip Kapısı'ndan ya sabır diyerek geri döndüm ve her zamanki gibi HAKLI çıktınız...oğlumun Ateş'i hiç kalmadı sadece özellikle yattığı zaman Öksürük krizi ve biraz huzursuzluğu var. Sürekli emiyor ek gıdayı reddediyor Ballı limon zorla veriyorum sevmiyor... Keşke sizin gibi güvenebileceğimiz drlar bulabilsek hepsini deniyorum ama hep altı boş çıkıyor ki bunu da sizin bilgileriniz sayesinde anlayabiliyoruz ne kadar teşekkür etsek az gelir...
Gittiğim drlara sizden bahsediyorum tuhaf tuhaf yüzüme bakıyorlar... Bazıları sorduğum sorulardan dolayı Dr musunuz diyor yine sizden bahsediyorum tabii ÇOĞU zaman ukalaca tersleniyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aldiklari egitim ayni... Hepsi, mevcut Teneke Tip Fakultelerinden mezun.. Sadece sahtekarlik egitimi aliyorlar. Duzelmek isteyenlerin, Ingilizce, kitaplardan yeniden egitim almalari lazim. Bilhassa, Fizyoloji, Fizyopatoloji, Farmakoloji ve Hematoloji gibi temel dersleri orijinal Ingilizce kaynaklardan yeniden ogrenmeleri sarttir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2016 Saat 18:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|