Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 12 aralıkta doğuma gidiyorum.çok heyecanlıyım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu12 aralıkta doğuma gidiyorum.çok heyecanlıyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beril Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: 12 aralıkta doğuma gidiyorum.çok heyecanlıyım
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 01:08
arkadaşlar mrb;hamileliğimin başından beri normal doğum konusunda ısrarcıydım.ama beklenmeyen bi gelişme oldu.35. hftmda plesanta yaşlanması oldu.normalden biraz daha erken yaşlandı plesantam.dr bu yüzden suyumun azaldığını ve 12 aralık çarşamba günü yani 37+1 iken sezeryanla doğuma alması gerektiğini söyledi.sezeryandan acaip korkuyorum.buna benzer bir durum yaşayan oldumu aranızda.yani plesanta yaşlanması.çantam hazır bekliyorum.korkumu yenemiyorum sonuçta ameliyat.destek istiyorum sizden.öpüldünüz..
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 01:41
canım rahat ol öncelikle herşeyin ahyırlısını dile korkulacak birşey yokki ben ameliyata grerken hiç korkum yoktu bir a  önce bayıtmalarını istedim sancıdan başka birşey düşünemiyordum

Allah ın izniyle sapasağlam bir bebğin olur inşallah mutluluklar güzel günler geçirmen dileği ileClown
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 10:58
Canım hayırlısı ile inşallah bebeğini kucağına alırsın Approve 
Canım ben doğuma giderken hiç korkmadım, hatta sezeryan olacağım için, acilde acil vakalar var diye biraz beklettiler ama ben bir an önce olmak için sabırsızlanıyordum. LOL 
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 681
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 11:19
canım korkmana hi ç gerek yok,bende sezeryanla doğum yaptım
heyecan oluyo tabikide ama 1 hafta sonra eski yaşamına devam ediyosun ben ameliyattan çıkar çıkmaz ilk düşündüğüm şey kuş gibi hafiflememdi o kadar rahatlıyosunki nefes almayı özlemişim diyosun hayırlısıyla yavrunu kucağına alman dileğiyle...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 12:40
Az kalmış canım Korkma Demekki bebeğin bir an önce annesinin koynuna girmek istiyor. Hayırlı doğumlar olsun. Düşünme sadece o anki mutluluğu ve bebeğinin kucağına alıp koklayacağın anı düşün vehuzurla doğuma gir.

Sevgiler..
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 19:41
slm.korkunu anlıyorum.bende normal doğum yapacağım zamanı beklerken suyum azaldığı için 40.hafta bitmeden suni sancı aldım.normal doğum yapmayı beceremediğimLOL için akşam saatlerinde sezeryana alındım.sezeryana girerken biran önce bayıltın dayanamıyorum diye bağırıyordum sancıdan.bence sezeryandan korkma bişey anlamadan bir bakacaksın çocuğunu kucağına alacaksın.zaten onu görünce bişeyin kalmayacak.arkadaşların dediği gibi bir hafta içinde herşey geride kalacak.sen ufaklığınla mutluluğa devam
allah kolaylık versin.hayırlısıyla doğum yap inş.
sevgilerStar
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2007 Saat 19:54
Canım Allah güzel bir doğum versin. Ben de sezaryen oldum seninki gibi bir sorun yoktu ama korkma derim hem ben epidural yöntemle oldum. Yine olsa öyle olurdum. Çok da zevkliydi. Hele oradaki herkesin sana bilgi vererek anlatıyor olması ve bebeğimi heyecanla beklemek hepimize büyük keyif vermişti. Korkma olur mu?Clown
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 681
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 09:55
doğumdan sonra haber et canım olurmu meraklanırız şimdi bizWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.