Ben onlarin, hocalarinin ne mal olduklarini bile biliyorum..
1- Havale esnasinda, cocuk kasili oldugundan, dil geriye KACAMAZ.. O durumun olabilmesi icin, tam tersine, bayilmis ve gevsemis olmasi gerekir..AYRICA DA HAVALE GECIREN BIR COCUGUN CENESINI KIM ACABILMIS, MERAK EDIYORUM...
2- Havale geciren bir cocuga, Oksijen veren gerzekler de var... Havale esnasinda, cocuk kasilmis oldugundan; NEFES ALAMAZ... Cocuk nefes almaya, havale gectikten sonra baslar ve hizli-derin nefesler almasida sirf bu yuzdendir. Oksijen varmek kadar salakca bir davranis olamaz. Ama ne yaparsinizki, bu memlekette hasta yakinlarina "SHOW" yapmak cok prim getiren bir durumdur. HIC GEREKMEDIGI HALDE, SERUM TAK, HAVA VER" MAKSAT FATURA KABARSIN..
Ben bu Sahtekar hastaneleri ve bu yazilari yazan uckagitcilarin maksatlarini cok iyi biliyorum... Her durumda, hastanelere kosun, doktorlar "show" larini yapsinlar, ve hastaneler para kazansinlar..
Benim yazdigim yazilari; bu uckagitci doktorlar ve "batakhane" haline gelimis hastanelerin sahipleri okurlarmi bilmiyorum.. Pacalari sikiyorsa, benim yazdiklarima, "yalan" desinler de mahkemeye versinler.. Ama domuz gibi bilirlerki:
"Bir seyin suuyu, vukuundan beterdir" , simdi bu sitede, 50-60 kisi okurken, dava konusu olunca, butun memleket duyacak...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2013 Saat 17:59
|
BUTUN branslar icinde;EN COK, REZIL hale getirilmis olanlar;
1-Cocuk sagligi ve hastaliklari
2-KBB.
3-Cocuk norolojisi dir..
Simdilik diger branslar dunya standartlarina yakindirlar.
TABII; Cahillikte sinir tanimayan; Aile hekimlerini ve Pratisyen hekimler, ayri bir faciadir...
|