|
13 aylık bebek oyuncak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Firuzeko
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 13 aylık bebek oyuncakGönderim Zamanı: 14 Saat 57 Dakika önce Saat 10:59 |
|
Hocam merhaba,
Bebeğim 13 aylık, erkek. Bu dönemde gelişimi için faydalı oyuncaklar neler? Yaklaşımımız nasıl olmalı; rutinler önemli mi mesela? Bir de ben işe başladım, yeni bir başladım sürekli kaygı hissediyorum ve hiç enerjim kalmadığı için çok oyun oynayamıyorum onunla. Son dönemde emdikten sonra babaya gitmek bana gelmek istemiyor. Bu durum normal mi? Ben yorgunluktan çok kaliteli vakit geçiremiyorum onunla bu yüzden mi babasına gitmek istiyor? Baba ile oyun oynuyorlar genelde çünkü.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 37 Dakika önce Saat 12:19 |
|
Her çocuk farklıdır! öyle "fiks menü" YOK! Hiç bir "rutin" yoktur!
Çocukla oyuncak mağazasına gidilir, çocuk hangisine ilgi gösterirse, onu alırsınız. Tabii, bu 13 aylık çocuk için geçerli değil. Bazı; "kıymeti kendinden menkul" doktorların palavralarına da kanmayın. Ayrıca da; 13 aylık çocuk. Ne anlar oyuncaktan. Onların ilgi alanları emziktir, çıngıraktır, yatağın üstüne asılan hareketli oyuncaklardır. Baba ile her ne kadar çok iyi vakit geçirse ve tercih etse, erkek çocukları, eninde sonunda anneye dönerler. Kızlar; biraz daha babaya düşkünlerdir ama bu da geçicidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Saat 32 Dakika önce Saat 12:24 |
|
![]() |
|
Firuzeko
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 17 Dakika önce Saat 15:39 |
|
Sağolun varolun hocam at yarıştırır gibi yok o oyuncakla bilmem ne gelişimi vs diyorlar. Alıyorsun cocuk anca agzına sokuyor. Haklısınız tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 50 Dakika önce Saat 16:06 |
|
Etrafın da bir kabahatı yok! Neticede onları da bazı soytarı doktorlar gaza getiriyorlar, sanki bu konuda bir
ders veya kurs görmüşler gibi ahkam keserler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 9 Saat 48 Dakika önce Saat 16:08 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|