Merhaba arkadaşlar,
Kızım Defne 18 aylık ve rutin muaynemizde doktorumuz kasık bölgesinde iki tane beze tespit etti ve kız çocuklarında sıklıkla rastlandığını ve zaman içerisinde acısının geçeceğini söyledi. Kızım bezeler belirmeden 15- 20 gün kadar öncede 40 derece ateşli enfeksiyona bağlı bir hastalık geçirdi ve bir şişe antibiyotik kullanmak zorunda kaldık, bazı arkadaşlarım bununda tetikleyici bir etken olabileceğini söylediği için bunu da belirtmek istedim. Kızım bir süredir vajinasını gösterek "acıo acıo" diyip bezini çıkkarttırıyordu ve "anne bakalım" diye eliyle vajin üstünü yani kasık altını ovculuyordu muaynemizde doktora bunu da sordum normal dedi, ama bir yandanda içim içimi kemiriyor. Önce cinsel organını mı keşf ediyor onun için mi sık sık bezini açtırıyor diye düşünüyordum ama doktor bezelerden söz edince daha çok dikkat ettim ki beze şişlikleri dokununca baya belli (gerçi Defne acıyor diye tam olarak dokundurtmuyor). Sizden ricam bu konudaki görüşlerinizi, vakit ayırabildiğiniz ölçüde yazmanız. Ayrıca önerilerinizi de merak ediyorum sizce bir başka doktora daha götürmeli miyim? Bu götürdüğümüz doktorumuzun teşhis koyma konusundaki tecrübesine ve tedavi yöntemlerine güveniyorum ama her anne gibi endişelenmekten de kendimi alamıyorum

Şimdiden teşekkür ederim..
Seçil