Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu18 yaşındayım . Kızlıgım duruyor hamileyim yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
__nil__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2012 Saat 15:00
Orjinalini yazan: cemrek33 cemrek33 Yazdı:

merhaba öncelikle 
bundan 3 hafta önce erkek arkadaşım vajinama spermini boşalttı yalnışlıkla ve adetim gecikti. 2 hafta gecikince bende idrar testi yaptım. 2 çizgi çıktı :( doktora gittim. 2 haftalık hamilesin dediler. evli değilim bu bebeği doğurma şansım yok :( derdime gelince düşük yaparsam kızlıgım bozulurmu ? kürtaj işleminde %95 bozuluyor dedi doktor ve 18 yaşıma tam girmediğim için fıyatı baya arttı .. ne yapabilirim fikri olan varmı ?

Adetin 2 hafta gecikmiş doktora gitmişsin ve doktor 2 haftalık hamilesin mi demiş :) :) :)
Bir şey yazıyorsun madem az akıllı ol dimi. Eğer adetin 2 hafta geciktiyse 2 haftalık değil 6 haftalık hamile olmuş olursun cnm. Ve hiç bir doktor da bu durumda 2 haftalık hamilesin demez şekerim..
Madem böyle şeyler uyduracaksın biraz araştır öğren öyle yaz da komik duruma düşme ....
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2012 Saat 15:03
buraya yazan kişinin yazdıklarının doğru olduğunu düşünmüyorum 
biz bu forumda neler gördük neler
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
manolyammm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2012 Saat 17:16
 ilk çocuğu kürtajla aldıranın bir daha çocuk sahibi olma olasılığı çok azalıyor....sevgilin vaginana boşalırken bu ihtimali düşünmen gerekirdi,eğer düşünmediysende cahilliğine bir ömür yanacaksın..sevgilin başka biriyle evlenip çocuğunu kucağına aldığında anlarsın hatanı..hamile olduğunu söyle sevgiline eminim 4 nala kaçar..böyle kolay lokma olmayın namusunuza sahip çıkın erkeklerin sadece yüzde biri kendileriyle evlenmeden önce yatan kızla evlenir..çocuksunuz toysunuz  yazık size..
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2012 Saat 17:52

Rabbim evlatlarımızı şaşırtmasın hidayet versin aklı başında insanlar olmalarını bizleri utandırmamalarını nasip etsin inşAllah Star

Yukarı Dön
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2012 Saat 10:38
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

Rabbim evlatlarımızı şaşırtmasın hidayet versin aklı başında insanlar olmalarını bizleri utandırmamalarını nasip etsin inşAllah Star

aminnnnnnnnnnnnnn
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2012 Saat 13:19
Allahım zihniyete bak allah akıl fikir versin Tongue

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2012 Saat 00:53
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

amin canım amin,ama nedense banada hiç inandırıcı gelmedi,bu kadar çirkin,aşağılık bir olayı kolay kolay kimse dillendiremez marifetmiş gibi anlatamaz gibime geliyo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.