|
2 Ay 20 Günlük Bebek Kilosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2025 Saat 12:38 |
Hocam merhaba. Erkek bebek. 10 Nisan 2025de doğdu. Doğum kilosu 3000 boy 48 cm baş çevresi 35. Hastaneden çıkışta 2760tı. 1 ay sonunda 1300 alarak 4 kilo 54 cm oldu. 2. Ayda ise kilo 5150 boy 58 ölçüldü. Ancak bu ay evde kendim tartıyorum şu an kilosu 5700 çıkıyor. Yani bugüne kadar 550 gram almış. Neden bu kadar azalma oldu? Acaba sütüm mü azaldı da yetmiyor?
Düzenleyen mrvbyks - 02 Tem 2025 Saat 12:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden olacak? Anormal hızlı kilo alınca, bünye frene bastı!
Doğumda 500gram olan eksiklik, bu ayda 300 grama inmiş.
Gelişmesi yönünden, kiloya değil, kakasına bakın!! Altın sarısı, hardal kıvamı kaka yaptığı sürece, iyi besleniyor demektir. Aç kalırsa; sert ve top-top kakalar yapar. Çok yerse; sarı renk, yeşile döner. |
|
![]() |
|
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka rengimiz sarı ve yeşil arası gidip geliyor. Bazen sarı bazen yeşile dönük sarı. Ancak kıvamı hardal kıvamından daha sıvı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcalamayın, aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|