Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 buçuk aylık kızımın burnuna ablasının kafası gel
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 buçuk aylık kızımın burnuna ablasının kafası gel

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sedef.17 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedef.17 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 buçuk aylık kızımın burnuna ablasının kafası gel
    Gönderim Zamanı: 28 Tem 2017 Saat 16:35
Merhaba hocam...Büyük kızım 4 buçuk yaşında.Küçüğü ise daha 2 buçuk aylık. Biraz önce ablası kardeşini sevmeye çalışırken alnı yanlışkla burnuna geldi.. Ve küçüğüm çok ağladı..Kucağıma alıp sakinleştirdim..Şuan da uyuyor.Daha önce bir yazınızda daha burun kemiğinin tam oluşmadığını ve kırık gibi çatlak gibi bi durum olmıycanı okumuştum.Ama burun kökünde çok hafif bir morluk oluştu belli belirsiz..Herhangi bir problem olur mu yada ne yapmam gerekir size danışmak istedim..Belli etmeyip 2sinide sakinleştirmeye çalışsamda sanırım onlardan daha çok korktum..
Hocam şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.
Elhamdülillah!Seni yanımda var! Gönlümde yar yapana!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2017 Saat 19:37
Problem yok.. Teferruat isterseniz, eski mailleri okuyun..  
Yukarı Dön
Sedef.17 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sedef.17 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2017 Saat 20:05
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam..
Elhamdülillah!Seni yanımda var! Gönlümde yar yapana!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.