Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaşındaki kızımın gelişimi, konuşma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 yaşındaki kızımın gelişimi, konuşma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulcangulcan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 yaşındaki kızımın gelişimi, konuşma
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2013 Saat 09:01

günaydın hocam benim 26.02.2011 doğumlu kızım var. kiloso 15 kg, boyu 90 cm.

1. sorum: kızım sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyor, sadece süt içiyor. gün içinde de meyvesini kuruyemişini, sevdiği yemekte etini yiyor ve muhakkak az da olsa çikolata yiyor. günde 1 LT süt içiyor. sizce içtiği süt miktarı fazla mı, kansızlık yapar mı, pekmez içireyim mi? kilosu fazla biliyorum zayıflaması için ne yapayım?

2. sorum: kızım anne, baba, dede, babaanne, annene, gel, git, getir, götür, kaç, olur, tamam, anne süt, anne gitti,atta, aç, kapat, hadi kalk, otur gibi birçık fiili, vücudunun tüm organlarını söylüyor ama süt yerine düt, su yerine cu, kapat yerine papat gibi p harfi yerine d harfini gibi birtakım harfleri söyleyemiyor, bu durum konuşması problemli demek midir, ne yapabilirim hocam?

3. sorum: birde hocam kızımın bakıcısı çok aktif bir kadın değil, çok konuşkan değil, kadın kızımı seviyor ve çok iyi davranıyor diye onunla devam ediyorum, sizce bu durum kızımın gelişimini etkiler mi? eylülde kreşe vereyim mi?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119711
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2013 Saat 17:39
1- Eski maillere bakin, cok anlattim.
2- Bu yasta , hic konusmayabilirdi de. Bu kadar konustuguna sukr edin.
3- Hayir, gelisimini etkilemez, annesi-babasi sagir ve dilsiz oldugu halde ustun zekali olanlar bile var...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.