|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 01:10 |
Arkadaşlar az önce her zaman yaptığım gibi sipariş veriyordum sanal marketten ve 23 Nisan nedeniyle 3 gün tüm oyuncaklar indirimli mesjını gördüm. Zaten mailime de gelmiş bu kampanya. Almak istediğiniz kitap ve oyuncak varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim. Ben hangsiini alacağımı şaşırdım kaliteli markadaki oyuncaklar bile dahilmiş.
![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/mccDiscountList.do?shopId=1
Ürünleri buradan inceleyebilirsiniz. Ben yüz boyama kalemlerinden, bebek pony ve tonton hippolara göz diktim
![]() Boyama kitaplarından da birsürü almayı düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
|
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() |
duygucum çok sağol muhakkak göz atmak lazım kaçırmamalı |
|
![]() |
|
kerem-irem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 615 |
![]() |
Duygu hanım size tekrar teşekkür ediyorum dün hemen bizde migrosun yolunu tuttuk fiyatlar gerçekten süperdi çocuklara çok güzel 23 nisan hediyesi oldu
|
|
![]() |
|
![]() |
Rica ederim kampanyadan yararlananlar olmasına çok sevindim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatmabek ![]() Altın Üye ![]() emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2790 |
![]() |
bu mesajı gec gördüm maalesef
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|