Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 27 kasım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu27 kasım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 17>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:03
yaa çok bakındım ama en güzeli bu tür kol düğmeleri,ya fiyatları sizce normalmiConfused100den başlıyo 150ye kadar gidiyo,bide isminin baş harfi olanlar var onlarda çok şık bunlar olur gibi ama yetişirmi kargo bilememConfusedama çok beğendim ya hem bu fotoluyu hemde isimliyi
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:03
yaa bide bu farklı olarak hoşuma gitti sankim nasıl güzelmi sizceShocked
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:15
hayatım kol düğmesını ben begendım cok hos ama fıyatı konusunda bı fıkrım yok cunku eşim kullanmaz ve hıc almadım bu yuzden fıyat bılememConfusedConfused
mause altlıgıda guzelmıs damadımla ıkınızın resmını koy amaWinkLOLLOLLOL
sen bıde kargo işini arastır 1 haftan var bıde yetıstıremezlerConfused
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:21

ya şu maus altlığı güzelde,özcan sehanın fotosunu görürse kıyamaz mausu üstüne koymayaLOLLOLLOLhele gelinimle olsa hiç kıyamazLOLLOL

ya bi çok yere baktım en mantıklısı kol düğmeleri,başka bişey beğenemdim pek,ya fotolu olacak yada isme özelki onlarda çok şık ve güzellerBig%20smilebenim eşim çok kullanıyo çünkü işi gereği hep takım elbise giyiyo,yanlız fiyatları ciddi uçuk kıyıp alabilirmiyim bilmiyomLOLLOLLOLbiz adanadan aldık 30 ytl ,burda eşimin takım elbise aldığı bi yer varki marka adını versem hemen tanırsınız ordada çok pahalıydı ama 53ytl idi,yani bu ciddi pahalı geldi isimliyede 133 ytl diyo ,neyse bakim ben sabah uyanırım bakarım kıslar burada ne fikirler vermişlerLOLsonra zati çarşıya çıkıcaktım ordada bakınırım beğenirsem bişey alırım beğenmezsem artık bakayım bunu yetiştirirlerse alırımBig%20smilebenimki çoktan almıştır eminim çünkü bu tür önemli günlere acayip önem verirBig%20smile
yaa ama erkeğe hediye almak çok zor yaa,helede böle alıcak bişey kalmadıysaLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:23
fatoşum ayrıca sana çok teşekkürSmileyaa hiç aklıma gelmemişti netten bakmakTongueözcan bakınır alırda ben daha hiç denememiştim iyi oldu bu çok saolApprove
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:30
yaa bide bilgecim kusura bakma yaaEmbarrassedvalla topiğini alt üst ettimEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedtam benlik konuydu bodoslama atladımEmbarrassedEmbarrassedsanada çok çok teşekkür ederim işime çok yarayacak bu topik kıslar bişeyler yazarsaLOLçok teşekkür ederimKizBebek
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:31

canım fıyatı özel resımlı- isimli oldugu için normal gıbı geldı ama dedıgım gıbı cok yabancıyım bu konuyaLOLLOLLOL

sana kolay gele WinkLOLbu arada bende arada fıkır attırıverırım belkımBig%20smile
ay benımde hedıye alasım geldıLOLLOLson zamanlarda artık hep elçine calıstıgım ıcın ne kendıme ne eşime bısey almamıstım uzuun zamandırLOLLOLbende bı hedıye alıyımda suprız yapayım barıWinkLOLLOLLOL

Düzenleyen elcinim - 21 Kas 2008 Saat 01:33
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 01:34
LOLLOLyok yok fiyat fena değil şimdi bazı şeyler bakınıyom bişeye benzemiyolar uçuk paralar istemişler bu onların yanında çok uygunLOLLOLbide dediğğiin gibi özelBig%20smilebakim yarın sabah halledicem inş.Big%20smilekıs sanada çok teşekkür ederim dünürüm ama sen fikir vermedinkiLOLLOLbekliyom şöle şaşalı fikirler sendende,bak sabah bakacam sonra yokum iş işten geçmeden yaz,kıslar hepsi yazsınLOLLOL
al kıs al hep özel günmü bekleyecezLOLal kocalarımız canlarımız ciğerlerimiz aşklarımız,al haydin beraber alakLOLLOLLOLLOL

Düzenleyen hilal - 21 Kas 2008 Saat 01:35
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 17>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.