|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
renoktane ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kez kesin kararlıyım çünkü bu sene geçen seneden daha hafif atlatıyoruz ve dediğiniz gibi gripten sonra yaşıyoruz bunu. Tuzlu suya başladık ve iliadin damlayı da geçmiş yazılarınıza baktım ve bugün aldım. Geçmiş yazılarınızı not ediyorum. Başlayacağız. Bugün okulda hiç ağrımamış başı ve öksürüğü de olmamış pek sadece sabahları. Daha yeni sanırım sinüzit belirtileri.
Bu kararlılığımda arkadaşım da etkili oldu. O hiç ilaç vermiyor. Oğlumla aynı sınıfta kızı ve aynı rahatsızlığı yaşadılar. Onun kızı hiç ilaç almadan geçirdi ve aynı sizin yaptıklarınızı yapıyor onu tanıdığımdan bu yana. İlaçsız atlatıyor ve çok az hastalanıyor kızı. Çok teşekkür ederim size. Bu döngüyü kıracağım bu kez Düzenleyen renoktane - 19 Oca 2015 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Darisi diger, milletin basina... O kadar; saflarki!!! Doktor ne derse, hemen kaniyorlar..
Okuma adetleri bir gelisse, bu doktorlarin; "tozunu" attirirlarda, simdi kimsenin donen dolaplardan haberi yok. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Beter olsunlar.. Agiziniza, dilinize saglik...
Tamam, onlarada hak veriyorum, Tip Fakultelerin'de, egitim verme kapasitesinde, doktor birakmadilar, Universitelerin paralarini gasp ettiler, Universiteler yabanci dilde, kitap-mecmua alamaz haldeler, bu hukumete acil doktor lazim oldugundan, nasil mezun olursa olsun zihniyeti ile ve WHO'un bu gibi memleketler icin namussuzca tavsiye ettigi; "on-the-job training" yani isi yaparken ogrenmeyi marifet zanneden bir hukumetimiz oldugu halde, bir INSAN, EGER DOKTOR OLACAK ISE, hic olmazsa, kendi kendini yetistirmelidir.. Ben daha '60 li yillardaki Turk Tip egitimini begenmedigim icin, hic Turkce tip kitabi okumamis, hic Turk hocalarin dersini dinlememis ve Ingilizce kitaplardan egitimimi kendim yapmis isem, onlarda yapabilmelidirler.. Yoksa, gitsinlar pazarda limon satsinlar... Hastalari oldure-oldure, hatalarini toprak ile orte-orte,bu isi ogreneceklerini sanan garibanlar, NEREYE KADAR GIDECEKLERINI saniyorlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2015 Saat 18:31 |
|
![]() |
|
renoktane ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Verdiğiniz bilgiler bizim için altın değerinde. Bugün öksürük konusunda daha da iyiydi ve ilk kez sadece bir kez olmak kaydı ile yeşil balgam çıkardı. Sonrasında olmadı. Malesef bu zamana kadar kullandığımız izotonik, tuzlu su kadar etki etmiyormuş, onu da anlamış olduk. Oğlum tuzlu suyun daha etkili olduğunu tekrar tekrar söylüyor. Bugün burnu daha iyiydi.
Fakat akşam vaktinde bu kez de boğazını gösterdi -ki birkaç kez daha söylemişti bunu- "anne boğazımda sanki bir şey takılıp kalmış gibi, rahatsız ediyor" diyor. Ben de geçen kış iki kere bu durumu yaşadım. Doktora gitmiştim "farenjit" demişti. Ne önerirsiniz? Çok teşekkürler. Düzenleyen renoktane - 20 Oca 2015 Saat 22:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates yoksa, Farenjit degildir. Acele etmeyin. Koku ve pas varmi? Ona bakin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Koku, pas yok. Doktor boğaz enfeksiyonu olduğunu söylemişti en son geçen hafta gittiğimizde ama dediğim gibi antibiyotik kullanmadık. Bu sabah kalktığında burnu çok tıkanmıştı ve burnu akmıyor, sümüğü koyulaşmıştı. Başının ortasında ağrı oluyor ve dediğinizi uyguluyorum ama sümüğünün koyulaşması sünüziti daha da tetikler mi? Sanki tam iyileşirken tekrar nezle oldu gibi ve sonrasında burun akması durdu, koyulaştı. Baş ağrısı biraz fazla olmaya başladı.
Düzenleyen renoktane - 21 Oca 2015 Saat 10:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Gripmis... Grip iyilesirken, akinti koyulasir.. Eski mailleri iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Kadir Bey, bugün sabah öksürük krizi olmadı uzun bir süredir ilk defa. Dünden bu yana belirgin bir azalma vardı ve bugün neredeyse bitti gibi. Ayrıca burnu bugün hep açıktı ama yine de tuzlu su kullanıyorum ki onun da etkisini çok gördük diyebilirim. Baş ağrısı dünden bu yana kesildi. Gayet iyi hissediyor kendini. Umarım atlatmışızdır. Aslında oğlum genel olarak gripten sonra geniz akıntısı yaşıyor, bir süre geçmiyor. Gözleri kızarmıyor, hapşırmaları yok. Yani alerjik nezle gibi değil aslında. Eşim alerjik nezle ondaki durum oğlumda yok. Oğlumdaki gripten sonra geniz akıntısı ve onun neticesinde gelişen rahatsızlıklar ama bu kez ilk defa alerji şurupları veya başka bir ilaç kullanmadan atlattık gibi. Burnu açık, öksürüğü geçti. Bu tabi hemen olmadı 20 gün sürdü diyebilirim ama sizin yok göstermenizle, hiç ilaç kullanmadan şu noktaya gelmek bizim için çok önemliydi.
Çok çok çok teşekkür ederim size. Düzenleyen renoktane - 22 Oca 2015 Saat 19:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|