|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuvvetli sumkurunce, basincla; daralmis olan Oztaki borusundan, "Orta Kulaga" hava kaciyor ve geri gelemiyor... Buda agriya sebep oluyor. sumkurturken, once, burun delikleri kapatip, icerde basinci arttirmayin. Hatta, hic elininizi bile surmeden sumkurtun.
VEYA: Tuzlu suyu kullandiktan sonra, hic sumkurtmeyin, birakin tuzlu suyun fazlasi kendisi aksin. Ve, GENIZINE CEKSIN... Ifrazati yutmasinda bir sakinca YOK!! Bu sekilde, icerde basinc artacagina, basinc azalmasi olur.. |
|
![]() |
|
renoktane ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Kadir Bey yönlendirmenizi dikkate alarak başka bir Kkb doktoruna götürdüm. Kulak tüpü 11 ay önce takılmıştı oğluma ve bu doktora da (Devlet Hastanesinin polikinliği) arada evimize yakın olduğu için takip amaçlı götürüyordum. Doktor bu kez " sol kulağındaki tüpün zardan ayrıldığını ve görevini tamamladığını"söyledi. İltihap da yok, tertemiz kulağı :)
Ben şimdi o anında antibiyotik yazan ve "antibiyotiksiz kesinlikle geçmez" diyen doktora ne demeliyim bilemiyorum. Sizin sayenizde iliadin ile kulak rahatsızlığını atlattık. Uzmanlar tv'lerde antibiyotiğin zararlarını sıralayıp "anneler bilinçsizce antibiyotik kullanmayın" diyorlar ama nedense daha en ufak rahatsızlıkta antibiyotik yazan doktorlara hiç değinmiyorlar. Sizin sayenizde ilaç kullanmadan boğaz enfeksiyonu, sinüzit, kulak problemi, öksürüğü ne varsa hepsini atlattık. Sizi okumasaydım yine o sarmalın içine girmiş olacaktım. Doktor, bizi ameliyatı yapan doktora yönlendirdi. Onun bakması daha uygun olurmuş. "Gerek görürse tekrar takılmasını isteyebilir" dedi ama ben kesinlikle böyle bir şey istemiyorum. Hele sizin yönlendirmenizle antibiyotiksiz kulak problemini halletmişken. Çok teşekkür ederim. Düzenleyen renoktane - 05 Şub 2015 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok iyi edersiniz... Zira giderseniz, bir sekilde gene sizi o ilaclari kullanmaya ikna etmeye calisacakler.
Tabii son gittiginiz KBB ya kibarligindan, yada oburu arkadasi oldugundan bu sekilde anlatmis... Eger onun dedigi gibi; "islevini tamamlayop, zardan ayrilmis olsa idi, kendiliginden disari cikardi.. Halbuki, resmen ( beceremediginden)zara degil kulak duvarina dikmis... Eger, ikinci doktor, o islevsiz tupleri almadi ise, oda SEREFSIZIN TEKI demektir.. Pust resmen, arkadasini koruyor demektir. Alinmadi ise; Baska bir KBB'de o islevsiz tupleri aldirin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumaya devam edin.. Ilgisiz gibi gorunen konularida okuyun, hengi bilginin ne zaman isinize yarayacagi hic belli olmaz..
Etraf resmen, Namussuz kayniyor.. Is okadar ifrata vardiki, Tip Fakultelerin de resmen bu sahtekarliklarin egitimi veriliyor... Bilhassa, namussuz GSK ilac firmasinin, doktorlara verdigi rusvetler, sagladigi beles "Kruz gezileri" kongre ayagina beles seyahatlar, ziyafetler, cok etkili olmaktadir.. Artik her oksurene mutlaka Ventolin surup veriliyor, her hastaneye gidenede; Ventolin buhar uygulaniyor.. Bu sahtekarliklari iyi okuyun. "Uzmanlar tv'lerde antibiyotiğin zararlarını sıralayıp "anneler bilinçsizce antibiyotik kullanmayın" diyorlar " Derler...... Siz kendiniz doktora gitmeden kullanirsaniz: Cissssss! Kendileri selam verene bile yazarlar : Cok gerekli olur!! Arada fark var... Bir muayene parasi kadarcik(!) bir fark.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Şub 2015 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumaya devam edin... Okumadan da, sakin Turk doktorlarinin soyledigi hicbir seyi yapmayin. Prof. olmalari, hicbir seyi degistirmez..
|
|
![]() |
|
renoktane ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Kadir Bey, 'Ventolin' benim de kafamı kurcalıyor bir süredir çünkü çevremdeki annelerin birçoğu Ventolin kullanıyor. Hava verme makinesi 3 aylık bebeği olandan tutunda büyüğüne kadar çoğu kişinin evinde. Hatta birbirine tavsiye ediyor insanlar sanki çay-kahve markası tavsiye eder gibi. Bu kadar çok çocuğun Ventolin kullanmasını normal bulmuyorum. zaten alerji ilaçları ve bu tarz ilaçları kullanmaya başlayınca sorun bitmiyor ki sadece o anlık bitiyor sonra yine başa. Ama sadece doktorlarda değil biraz da annelerin de payı var çok ilaç kullanımında çünkü sabırsızız, birkaç günde tüm rahatsızlıkları bitsin istiyoruz. Öksürüğünü, burun akıntısını geçen ilaca hemen sarılıveriyoruz. Fazla hassasiyet, en ufak sorunda doktora gidiyoruz sonra da o kısır döngünün içinden çıkamıyoruz. Sizin dediklerinizi adım adım uyguladığımdan bu yana oğlumun hiçbir problemi kalmadı. Geçen sayfalarda alerji ilaçlarını kesince burnu tıkanıyor ve hep tıkalı kalıyor demiştim. Şimdi epey bir süredir burnu açık. Kendisi de çok mutlu. Düzenleyen renoktane - 12 Şub 2015 Saat 14:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hep anlattigim gibi.... Durum tamamen, sahtekar GSK firmasinin, doktorlari rusvet ve hediyelerle ayartmasindan dolayidir.. Bakanlik ve Universiteler dahi bu firmadan, nemalandiklari icin, olan bu gariban millete olur.. Turk halki sahipsizdir... Bilhassa. Prof. diye gecinenlerden uzak durun.. Esas domuzun basi bunlardir.
Bu SATILMIS Prof.lar, resmen Tip fakultelerinde, kendileri gibi SAHTEKARLAR yetistiriyorlar.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2015 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı renoktane
Kadir Bey çok alakasız olacak ama bu konuda hiçbir şey bilmediğimden size sormak istedim. Bugün birilerinin konuşmasına tanık oldum. Kızının nişanlısı hepatit b taşıyıcısı çıkmış ve rahatsızlığı da varmış karaciğer enzimleri yüksek çıkmış. Bunu da evlilik için yapılan testte tesadüfen öğrenmişler. Kendisine bir zararı olmasa da bulaştırdığı kişi de risk olabiliyormuş vs..
Benim eşimde de -11 yıl önce- evlenmeden önce test yapıldığında Hepatit B ile ilgili bir durumu çıkmıştı (doktor tam ne demişti hatırlamıyorum) ama o zamanki doktor "Hepatit B aşısı oldun mu" diye sormuştu. Eşim de olduğunu söylemişti lise zamanında. "O zaman böyle sonuç çıkabilir" demişti. Ama "kan veremezsin" diye de eklemişti. O zamanlar üzerinde de durmamıştık. Ve bana aşı olmam gerektiğini de söylememişlerdi. Oğlum hepatit b aşısı olmuştu. Eşimde Herhangi bir sorun yok, gayet sağlıklı ama bir risk var mı ve Hepatit B aşısı olunca da bu kan vermesini engelliyor mu diye sormak istedim. Benim bunca yıldan sonra aşı olmam bir işe yarar mı -ki aftlar konusunda da yazmıştım Behçet için çok araştırıldım kan tahlilleri, testler ama ben de herhangi bir sağlık sorunu yok. Umarım rahatsızlık vermemişimdir ama hiç önemsemediğimiz ya da üzerinde durmadığımız bir konunun başkalarındaki etkilerini görünce şaşırdım. Düzenleyen renoktane - 12 Şub 2015 Saat 23:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|