|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
joyyy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 3 aydır kilomuz aynı,çölyak olabilir mi?Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 22:00 |
|
hocam merhabalar,
oğlum 35+3 2070kg olarak doğdu şu an 10 k800gr boyu 80 cm baş46,5 yalnız bu kilo yaklaşık 3 aydır hemen hemen aynı kaka yapımı gayet düzenli hatta bir yetişkin kadar düzenli diyebilirm fakat doktor ek gıda ile neredeyse hiç almamış çölyak olabilir dedi moralim alt üstoldu ben de bu zamana kadar kilo yapmaması için hazır,karbonhidratlı ve tatlı ürünlrden kaçınmıştım hep doktor kilo alımını deneme amaçlı 1 hafta mama kullanımı önerdi bu konuda görüşünüz nedir?Birkaç test yapıldı ama sonucunu beklemek beklerken birçok bilgiyle karşılaşmak bazen moral bozucu olabiliyor.cvp yazarsanız çok sevinirim açıkcası sizin de cevabınızı çok çok merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:52 |
|
Bu yasta, Coliak olmaz.. Hasta kimselerin, aylarca unlu gidalari almalarindn sonra baslar. Bu sebeplede, en erken goruldugu aylar; 6ay-2 yas arasidir.. Coliak'da BARIZ ve hakim olan araz: ISHAL'dir...Kilo almadi diye Coliak dusunmek, resmen cahilliktir.
Her seyi yazmissiniz, su andaki kilosunu yazmamissiniz.. 10.8kg; 17 aylik kilosudur.. Eger, cocugunuz 17 Aydan kucuk ise, hizli kilo almasi sonucu kilo almiyor olabilir. Su andaki yasini yazsa idiniz, daha kesin bir sey soylerdim.. Coliak ile yakindan-uzaktan, hicbir alaksi yok, unlu gidalarida verebilirsiniz, tatli urunleride.. Ortada fol yok, yumurta yok.. Ne oluyor yani!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2014 Saat 10:37 |
|
![]() |
|
joyyy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 21:28 |
|
Hocam yaşımız 13 ay hesaplanmış ise 12 .Cevabınız benim için nasıl moral oldu anlatamam kan testi sonucunu 1 hafta sonra alıcaz ama benim süreç içerisinde üzüntüden gecem gündüze karıştı inanın.doğrusunu söylemek gerekirse bende inanamıyorum ve inanmak istemiyorum bu arada bugünkü kan tahlili sonucunda demir,kalsiyum ve fosfor oranları değerlerin üzerinde şayet böyle bir şey olsa bu vitaminlerin emilimi ince bağırsaklarda gerçekleşemeyip düşük çıkması gerekmez mi?Cevabınız için çok teşekkür ve minnetimi sunarım bu arada.Saygılar
|
|
![]() |
|
joyyy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 23:01 |
|
Bu arada ek gıdaya başlangıç 7.ay ama uzun uğraşlar sonucu düzenli öğün olrk yememiz 10. ayda başladı diyebilirim. kısacası unlu gıdaları ancak son 2 aydır alabiliyrz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:41 |
|
Dogru, emilim bozuklugu oldugunda, bu maddelerde dusuk cikar..Ama ne yapacaksiniz ki... Bu "Performans" davasina butun doktorlar, olur-olmaz tahliller istiyorlar.. Sebep olanlarin boynu devrilsin..
|
|
![]() |
|
joyyy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 11:11 |
|
İnşallah söylediğiniz gibi çıkar doktor bey .Sözleriniz bana nasıl moral oluyor anlatamam.Doğru söylüyorsunuz bize ve ufacık yavrularımıza hiç düşünmeden bunları yaşatanlara ise söyleyecek söz bulamıyorum.tekrar çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|