|
3 aylık bebek öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2022 Saat 23:25 |
Hocam merhaba bebeğim 3 aylık 6 kilo 62 cm 3 gündür öksürüyor üç dört öksürük üst üste şeklinde uyurkende öksürüyor grip değil herhangi bir hastalığı yok burnu açık sadece ağız kenarlarında tükürük birikiyo bazen salyasıda yok doktora gitmedim gitsem alerji diycek reflü diycekler biliyorum birsürü teşhis sizi hep okuduğum için böyle bir soru bulamadım hocam nedir bunun sebebi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripler her zaman burun akintisi ile seyretmezler, bazilari sadece oksuruk yapar.
Sadece; Serum fiz ve sicak su buari uygulayin.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim grip olucağı hiç aklıma gelmemişti. Birde hocam gögüsleri özellikle sol gögsü çok şiş fındık kadar oldu. Hiç masaj yaptırmadım sizden okuduğum için nezaman geçer hocam bu durum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aylar alir ve hicbir onemi yoktur. Sakin el surmeyin ve el surdurmeyin. Bilassa yasli ninelerden UZAK tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|