Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 cocugum birden hasta(geniz akıntısı )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 cocugum birden hasta(geniz akıntısı )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
banucicek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: 3 cocugum birden hasta(geniz akıntısı )
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 22:56
iyi gunler kadir bey,
5 yasındaki kızımın geniz akıntısı çok  solunum yolları dolmuş öksürüğü  var suniziti var bas ağrısı burun akıntısı üsümesi var sizin daha once dediginiz gibi illiadin damlayı kullandım hic faydasını gormedim hala dvm ediyor basının bu kadar agrımasına dayanamayıp burnunu surekli sızladıgını soyluoyr ve aglıyor
.diğer 4 yasındaki kızımda da aynı şikayetler basladı oksuruk sırt agrısı boyun agrısı
10 aylık bebegim ise cok halsiz ve nefes alamıyor hiç ememiyor beni oksurugu kusması var sırtından faklı sesler geliyor cok hırlaması var dayanamayıp dra acile goturduk 3unun birden boyle olması beni cok yıprattı.size danışmadan bişey yapmak istemedim

5 yasındaki kızım için  için cefaks antibiyotik zaditten bide sabahları günde bir defa nac tablet suya atılıp içilen ve hava makinesi ile ventolin verdi.

4 yasındaki kızıma augmentin antibiyotik zaditen ve hava makinesi ile ventolin
 10 aylık bebegime ise aferin şurup bide mucanet şurup bide kalbinde ufurmeden dolayı  bu ilaçları verdi ne derecede bilmediği için eko cektirmemizi istedi bunu da soyleyebilirmisin ağlarken nefesi kesiliyor dudakları morariyor hiç biri ıhlamur yada ballı limon içmıyor veremıyorum
tesekkurler

3 çocuk annesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119733
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 23:29
SAKIN; Verilen ilaclarin, HICBIRINI kullanmayin. Eski maillerde cok anlattim..
10 aylik bebegin(!) kilo alimi iyi ise, kalbinde bir sorun yok demektir.
Limonlu bal yerine, 2-3 dilim mandalina veya portakal yedirin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.