|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 15:18 |
hocam merhaba, 40 günlük bir oğlum var, hamileyken detaylı ultrason yapan kişi emin olmadığını ama oğlumun kalbinin 3 odaacıklı olduğunu söylemiş ve fetal eko yaptırmamı istemişti,konyada 2 yerde fetal eko yapılıyor o hafta bayram haftası olduğu için fetal eko yapacak olan 2 doktor da 1 aylık izindelermiş ve benim de ileriki haftalarda yaptırmam bir işe yarmayacaktı o nedenle yaptıramadım ama tıp fakültesinde anne karnındaki sorunlu bebeklerle ilgilenen bi bölüm vardı, ismini hatırlayamadım, oradaki doktorlar ayrıntılı ultrason yaptılar ve hiç bir sorun olmadığını söylediler hatta bir tanesi 3 odacıklı kalp sadece kurbağalarda olur dedi, teşhisin yanlış olduğunu söyledi, başka bir profosörün özel muayenehanesine gittim o da detaylı ultrason yapıp hiç bir sorun olmadığını söyledi ama benim içime sinmiyor, oğlum şimdi 40 günlük, doğduğunda ilk muayeneyi yapan doktor herhangi bir sorun yok dedi, yarın tekrar aylık muayenemize gideceğim başka bir doktora ona da soracağım ama önce size danışmak istedim, böyle bir sorun varsa bebekte ne gibi belirtiler olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam IBRETLIK bir sual...Turkiye'de Universitelerin ne alemde olduklarini gosteren ibretlik bir yazi... Bu yaziyi, Saglik bakaninin, ve Sagligi bu hale getiren hukumet uyelerinin, GOZLERINE SOKMAK gerek...
3 ODACIKLI KALP vardir....Ama sizin cocukta YOK... ' anne karnindaki sorunlu bebeklerle ilgilenen bolum'!!! Vay anasini... Daha; Single Venticle ( Double-Inlet Ventricle) veya, Univentricular Kalp terimlerini bilmeyen, bir UNIVERSITE ve onun, muhtesem bolumu!!!!! Konya'da Universite ha!!! Alin size Universite...Birde, buradan mezun olacak Doktorlari bir dusunun... Genede; 3 odacikli kalp arazlarini merak ediyorsaniz; Siyanoz denilen morarmalar olur. Ameliyati vardir. Hic ameliyat olmadan, ergenlige kadar yasayanlar bile vardir, ama Konya Universitesi bilmez, onlar sadece "Kurbaga'da" takilip kalmislardir.... Allah yardimciniz olsun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2014 Saat 20:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|