|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2017 Saat 11:06 |
Hocam merhaba
Oğlum 3 yaşında sürekli Yorgun'um ve karnım ağrıyor diyor,tam kan sayımı yaptırdım. Lökosit sayısı 12.7 Eritrosit sayısı 4.58 Hemoglobin 12.7 Hct 35.5 Mcv 77.5 Mch 27.7 Mchc 35.7 Rdw 13.0 Trombosit 386 Mpv 8.4 Pct 0,32 |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pdw 10.6
%lym 48.1 %mıd 16.1 %gra 35.8 Lym 6.1 Mıd 2.1 Gran 4.5 Doktoru sonuçlara normal dedi ama hala Yorgun'um karnım ağrıyor diyor ,neden olabilir Karın ultrosunu çektireyim mi,5.5 aylık kardeşi var ilgi çekmeye mi çalışıyor anlamadım ama çok sık söylüyor çok endişeleniyorum Çocuğu da hastanelerde boş yere hırpalamak istemiyorum,Hocam ne yapayım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "3yas tahlili"
diye bir sey yok.. Tahlil; gerektiginde istenir.. Doktor veya hastanin keyfi icin tahlil yapilmaz, ama orasi Turkiye!!! 2- Allahtan, namuslu bir doktora rastlamissinizda sizi maymun etmemis.. 3- Daha hala, yok; US cektirelimmi baska tahlil yaptiralimmi pesindesiniz.. Ne bir "Kan hastaligi" var, nede "Anemi".. Fazla kurcalamayin. Evet, biraz kiskanclik var. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız,çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|