|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebrukzll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 16:28 |
Hocam merhabalar
3aylık bir bebeğimiz var ve bir türlü sorununu çözemedik. Doğum kilosu 3235gr 48cm 11.gün 3050gr 15günlük 3300gr 1aylık 4200 53.5cm 2aylık 5450gr 59cm 3aylık 6000gr 61.5cm (İlk 3hafta göbeğindeki kanı durmadığı ve nokta şeklinde kanadığı için k vitamini yapıldı ve göbeği düştüğünden bu yana göbrğimiz çok hafif şekilde yukarı çıkık.doktorlar bunun bir acı sızıya sevep vermediğini söylediler) İlk 15gün içinde kilo alımı iyi olmadığı için mama takviyesi yapmıştık ama çok fazla bir mama almadı.akşamları aşırı derecede ağlamaları oluyor.sabah akşam emdiği tüm sütü ya su gibi ya da kesilmiş şekilde çıkarıyor.bazen fışkıracak şekildede kustuğu oluyor. Bu ayki kilo alımı hiç iç açıcı olmadığı için önlem almam gerekiyor sanırım.şimdi ben hangi tahlilleri yaptırmalıyım sorunu saptayabilmek için.sadece anne sütü vererek (mama takviyesi yapmayarak) kötülük mü ediyorum acaba Yardımlarınızı brkliyorum teşekürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyeti ne???? Bebek ne???? 300 gram eksık dogmus bır bebek Kılo alımı gayet ıyı
Ilk 20 gun cocuklar kılo kaybederler normaldır Sakın mama takvıyesı yapmayın Cınsıyetını belırtın gerısı ondan sonra
|
|
![]() |
|
Ebrukzll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayın cinsiyeti erkek. Gecen ayki kilo alımı sadece 450gr oldugu için panik yapmıştım.teşekkürsderim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum kilosuna gore bir eksigi yok... Ilave bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|