Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3aylık reflü mü anne sütü alerjisi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3aylık reflü mü anne sütü alerjisi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ebrukzll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebrukzll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3aylık reflü mü anne sütü alerjisi mi?
    Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 16:28
Hocam merhabalar
3aylık bir bebeğimiz var ve bir türlü sorununu çözemedik.

Doğum kilosu 3235gr 48cm
11.gün 3050gr
15günlük 3300gr
1aylık 4200 53.5cm
2aylık 5450gr 59cm
3aylık 6000gr 61.5cm
(İlk 3hafta göbeğindeki kanı durmadığı ve nokta şeklinde kanadığı için k vitamini yapıldı ve göbeği düştüğünden bu yana göbrğimiz çok hafif şekilde yukarı çıkık.doktorlar bunun bir acı sızıya sevep vermediğini söylediler)

İlk 15gün içinde kilo alımı iyi olmadığı için mama takviyesi yapmıştık ama çok fazla bir mama almadı.akşamları aşırı derecede ağlamaları oluyor.sabah akşam emdiği tüm sütü ya su gibi ya da kesilmiş şekilde çıkarıyor.bazen fışkıracak şekildede kustuğu oluyor. Bu ayki kilo alımı hiç iç açıcı olmadığı için önlem almam gerekiyor sanırım.şimdi ben hangi tahlilleri yaptırmalıyım sorunu saptayabilmek için.sadece anne sütü vererek (mama takviyesi yapmayarak) kötülük mü ediyorum acaba
Yardımlarınızı brkliyorum teşekürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 19:50
Cinsiyeti ne????  Bebek ne????

300 gram eksık dogmus bır bebek  Kılo alımı gayet ıyı
Ilk 20 gun cocuklar kılo kaybederler normaldır  
Sakın mama takvıyesı yapmayın
Cınsıyetını belırtın gerısı ondan sonra
Yukarı Dön
Ebrukzll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebrukzll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 17:12
Hocam kusura bakmayın cinsiyeti erkek. Gecen ayki kilo alımı sadece 450gr oldugu için panik yapmıştım.teşekkürsderim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 19:39
Dogum kilosuna gore bir eksigi yok... Ilave bir sey gerekmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.