|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saygi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2017 Saat 16:24 |
Merhaba Hocam,
Bebeğim 4 aylık olunca demir damlası verdiler. Bildiğiniz gibi kusma ve öğürme oluyor. Maalesef forumda sizin bu konu ile ilgili fikrinizi içeren bir yazınızı bulamadım. Sizce vermeli miyim? Ayrıca hamilelikten kalma bana verilen demir hapını kullanmaya aralıklarla devam etmemi istemişlerdi. Bu arada kan değerlerim her zaman normal seviyedeydi. Arada kullanırken tekrar tahlil yaptırdım hala normal seviyede. (Kullandığım için mi normal seviye de yoksa artık kullanmaya gerek yok mu?) Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, kullanmayin... Bu sarlatanligin altinda yatan sebep; Saglik bakanliginin bir APTALLIGIDIR.. Bu aptallar; cocuk HGB degerleri ile, Eriskin HGB degerlerinin ayni oldugunu zanneden cahillerdir... 4 aylik'da HGB siniri : 10.0-13.0g/dL Eriskin erkek'de siniri : 13.5-16.5g/dL dir... Eriskin kadin'da sinir : 12.0-15.9g/dL dir Sakin bu aptallarin dedigi hicbir seye inanmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|