|
4 aylık bebek grip öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 9> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi bir gida dokunmus olabilir veya mikropludur.
Gozu nasil oldu??
|
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha ek gidaya geçmedik hocam sadece anne sütü aliyor ve su veriyorum suyuda kaynatıp ılıtıp veriyorum ama elleri sürekli ağzında mikrop kaptiysa ordan mikrop kapmış olabilir ama ellerini hep temiz tutmaya çalışıyorum bide gözüne eliyle daha önce bi kaç kez zarar verdiği için ellerine çorap giydiriyorum acaba ordanmi mikrop kapıyor yada midesini bulandiriyor?
Gözü de düzelmişti bi kaç gün şimdi yeniden akmaya başladı kendi sütümle temizliyorum gözünü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN anne sutunu; goze, buruna veya kulaga DAMLATMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
Neden hocam ben sadece gözüne bi iki kez damlattim zarari olur mu
|
|
![]() |
|
Bide siz diş jeli kullanımı öneriyor musunuz hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir seferden bir sey olmaz da, devamli kullanilirsa, icindeki besleyici maddeler cok guzel bakteri uretirler.
"Dis jeli" ??? O da NE KI??? Sutan palamut zamaninda, sozum ona bebekler dis cikarirlarken agri yaparmis da, bu ilac da dis etlerinin acisini alirmis,mis, mis!!! Eger bahsi gecen urun bu ise: Tam bir sarlatan urunudur. Bebek disleri cikarken bebege hicbir rahatsizlik vermezler. Esasinda, 20 yas disleri haric, eriskin disleri bile rahatsizlik vermez. Bu eski bunak doktor uydurmalarina kanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Mar 2023 Saat 21:29 |
|
![]() |
|
Acaba sütümü damlattigim içinmi hâlâ düzelmedi gözü hocam göz yaşı akıyor hâlâ ne yapmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk anlattiklarimi tekrar uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|