|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esaz
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 40 derc ateşGönderim Zamanı: 13 Nis 2015 Saat 23:33 |
|
hocam kızım 23 aylık. 87 cm 13 kg.
dün 38 derece bugün en son 39.6 ya çıktı ateşi calpol ve paranox verdim ateşi düşmedi. hastanede avil ve novalgin yapıldı. doktor kulağında boğazında ve ciğerinde enfeksiyon var dedi. hiçbir tahlil yok. verdiği ilaçlar paranox dolven klamer bricanyl 3 gün ateşi olur demiş. ben şimdi ne yapayım hocam. ateşini düşüreyim mi çıkarsa. limonlu bal veriyorum burnunu zaten açıyoruz. ilaçları kullanayım mı? dili temiz. pas yok. iğneyi boşa mı yaptılar. yanlış mı yaptılar
|
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2015 Saat 08:18 |
|
Grip geciriyor, zaten; 4-5 gun atesi olacak... Doktorun kendisi de inanmiyor verdigi receteye, zira; hakikaten antibiyotik gereken bir durum olsa, antibiyotigin ertesi gunu ates duser. SAKIN; Bricanyl vermeyin, yoksa 5-6 gun sonra "hiriltilari" baslar, ondan sonrasida; "yandi- gulum, keten helvasi"...
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|