|
40 derece ateş 4. gün |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mamocka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 40 derece ateş 4. günGönderim Zamanı: 21 Saat 3 Dakika önce Saat 10:36 |
|
hocam selamlar,
kızım cumartesi sabahtan itibaren ateşli uyandı 39.9 şieklinde ilk 24 saat hiç ilaç vermedim ama sonra çok halsizleşti ara ara çorba içti bol su içiyor midem bulaıyor karnım agrıyor dedi arada. 2. gün halsiz diye calpol verdim ateş 38,5 lere indi 24 saat sonra yine ateş çıktı ve halsizlik bir calpol daha verdim bu arada gece çok az kustu. bu gece ateş hep 37,9 larda seyretti (bu arada 2 gecedir halüsinasyon görüyor çok aglıyor calpolden ya da en. mono olabilir diye düşündüm) neyse bu gece daha az halüsinasyon gördü ve ateş görece düşmüştü sabah aç uyandı kahvaltı yaptırdım ve hemen akabınde kustu şuanda da ateş 37,8. ateşin azalması iyi düzeliyor demiştim ama karın ahrısı ve kusma başladı cunku az da olsa yiyor kusmuyordu ama bu sabah ne var ne yok çıkardı. daha bekleyeyim mi sizce yoksa götüreyim mi? dr kesin kesinnn antibiyotik verecek o zaman daha cok ikilemde kalıyorum
Düzenleyen Mamocka - 20 Saat 60 Dakika önce Saat 10:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 37 Dakika önce Saat 17:02 |
|
Diline BAKIN!!!! (yüz bin kere anlatıldı!) Dili pembe ise, sakın antibiyotik vermeyin.
Eğer, Enfeksiyöz Mononükleoz ise, Kan Sayımında MON% yüksek çıkar. Viral olup, bir tedavisi yoktur, kendiliğinden geçer. Öyle; günde 1-2 defa kusma ile çocuk hastaneye gitmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|