Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 haftadır geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 haftadır geçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 haftadır geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 19:41
Merhabalar Kadir bey 5 hafta önce ben covid oldum o sırada 5.5 yaşındaki kızımda da 2 gün hafif ateş ve halsizlik oldu ve ilk günden itibaren kızımda öksürük oldu oksuruk için 10gun sonra çocuk acile gittik ciger filmi çekildi temiz dendi öksürük için augm..tin 400 mg yazıldı ancak ben vermedim.oksuruk hiç geçmedi bu sürede yaklasik 15 gündür öksürük balgamlı şekilde ve yoğun geniz akıntısıylr birlikte seyrediyor suana kadar 4 kez çocuk druna götürdüm 2 kez ciğer filmi çekildi temiz cikdi çoğu Dr enfeksiyon sonrası öksürük sürer dedi ama hiç geçmedi en son dün kızım anne kulağımda sesler yankılanıyor deyince hemen kbbye götürürdum kızımın ses geliyo dediği kulağında sıvı biriktigini ve burnuna bakınca sinüzit olduğunu söyleyip zimax 100 mg iliadin sprey ve  levmont tablet yazdı 
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 19:43
Dr bey kızım şuana kadar hiç kulağım agriyo demedi ve kulağında sorun olmadı şu zamana kadar.bu kadar uzun süre öksürük de hiç doğduğundan beri olmadı sizce bunun sebebi ne olabilir? Bir de ilaçları vermelimiym kızım sabah da anne hala sesim yankilaniyo hiç geçmiyor diyor balgamlı öksürük hala devam ediyor.sinuzit bu yasda olurmu?çok soru sordum kusura bakmayin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118724
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 21:06
Hicbir ilac kullanmayin. Kulak agrisi olursa da; sadece Iliadin damla kullanin. 
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 21:16
Peki Dr bey öksürük bu kadar uzun sürer mi? 6.haftaya gircez gecmiyo ne yapsam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 06:59
Bazi viruslar uzun surer. Hicbir zararlari yoktur. 
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2022 Saat 22:57
Merhabalar doktor bey geçen de yazmışdim kızımın öksürüğü hala geçmedi geniz akıntısı var ve öksürük hala gecmedi.bazen gün içinde azaliyo ama birden artiyo arada balgam da kusuyo kendi çocuk drumuz ve KBB Dr sinüzit olduğunu söyledi ama bir türlü gecmiyo öksürük yaklaşık 2 ay olcak ne olur yardim edin
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2022 Saat 22:59
Mesela dün gece uyuyodu rahat bir şekilde sabaha doğru burnu tıkandı sonra genzi akdı ve öksürmeye basladi 1 saat öksürdu sabah 6 da sonra uyudu uyanınca yine başladı öksürük akşama kadar aralıklarla devam etti akşam dışarı cikdik ewe gelince geniz akıntısı daha da arttı,artık kafayı yemek üzereyim 

Düzenleyen Zeynep33 - 26 Mar 2022 Saat 23:00
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2022 Saat 04:55
Eski soru-cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.