|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2016 Saat 10:30 |
Hocam oncelikle basiniz sagolsun.mekani cennet olsun. kizim 5.5 aylik.15 gun kadar sonra saglik ocaginda 6.ay asilari yapilacak.1.Rotateq ...2.si karma....3.sü pnomokok...4.sü cocuk felci...5.si hepatit ....simdi hocam sizin tek bacaktan iki asi yapilmaz dediginizi biliyorum.Lakin malesef burda bunda bihaberler ve yapiyorlar.rota ve cocuk felci agizdab veriliyor.geriye 3 asi kaliyor bu da demektir ki tek bacaga iki tane diger bacaga 1 tane vuracaklar.lakin ben sizin dediginizi yapmak icin asilardan bir tanesini 7.ayina ertelemek isteyecegim.Buna gore hangi asisini 7.ayina erteleyeyim..hepatit mi,karma mi yoksa pnomokok mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepatit asisin; ZATEN, omuz adelesine(Deltoid adeleye) yapilma MECBURIYETI VERDIR!!!
Pnomokok(KPA) asisini bir bacaktan, 5'li karmayi diger bacaktan yaparlarsa, bir hata olmaz. Cocuk felci(Polio) ve Rotateq asilari ayni anda agizdan verilebilir.
|
|
![]() |
|
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Hocam malesef burda bacaga yapiyorlar.hatta buyuk kizimada bacaktan yapildigi icin size sordugumda tutmama ihtimali yuzunden kanda bi ara baktirin demistiniz.baktirmistik tutmustu.simdi ufak kizimda benim istegimle koldan yapmazlar.zaten 1 ve 2.dozunu da bacaktan yaptilar.o yuzden soruyorum bari ayni bacaktan iki asi yapmalarina engel olayim.hangisini 1 ay sonraya atabiliriz?
Düzenleyen zehraeroğlu - 08 May 2016 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaturre asisinin acelesi yok, onu tehir edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|