|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2015 Saat 13:16 |
32 aylık oğlumun 6 aydır burnu sürekli akıyır vitamin verdim açıcı sprey yaptım ama olmuyor sürekli akıyor hocam.şimdi kreşe başladı öğretmeni sürekli burunu akıyor diyor.en son mecburen antibiyotik kullanıcam galiba ne yapmam gerekli bu neden kaynaklı c vitamini ile de destekledim ama düzelmiyor bir türlü? Ateşi vs yok. sadece burnu akıyor.Bazen açık yeşil bazen beyaz.
sürekli geçer diye bekledim ama geçmiyor.erkek kardeşimin de vardı böyle çocukken napmam gerekiyor. Yani acaba alerjimi diyorum ama boşuna alerji ilacı da kullanmak istemiyorum çünkü böyle teşhis edemedikleri şeylere alerji ilacı veriyorlar.bu yaştaki bir çocuğunda alerji ilacı kullanması doğru olmaz gibi. Kışın burnu tıkalı idi yazın da akmaya başladı dırmuyor.yani son altı ay içinde tütün vs gibi birşeye de maruz kalmadı çevremizi de değiştirmedik.Kışın sadece üşütmüştü bursaya gitmiştik ondan sonra önce öksürük sonra tıkanma oldu yazında burun akıntısı.bir türlü atlatamadık ona bağlıyorum ben. Ama bu kadar uzun sürmesi normal mi evde sıcak soğuk değil. Düzenleyen slax - 06 Eki 2015 Saat 13:45 |
|
![]() |
|
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes bir doktora götürün üşütmüşsünüz vs diyor en son ben de galiba götürücem ve alerji ilacıda vermeye kalkacak eminim ama antibiyotiği bir deniycem bu sfer galiba.vücudundaki yararlı bakterileri öldürmek ve hastalıklara karşı daha bağışıksız hale getirmek pahasına bu antibiyotiği kullanmak zorunda kalmaktan korkuyorum çaresizlikten.
Başka çıkış yolu yok gibi sizce napayım hocam ben şimdi? Düzenleyen slax - 06 Eki 2015 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok okumaniz lazim... O kadar cok "Bilgi kirliligine" maruz kalmissinizki, hepsini anlatmam bir gunumu alir.
1- C vitaminin Griplere hicbir etkisi yoktur. Ne onler, nede iyilestirir. Ilgili Makaleyi okuyun. 2- Usutmekle hastalik olmaz.. Dunyada bunu bir tek Turk halki ve doktorlari iddia ederler. 20.Asrin basindan beri, mikroplarin kesfi ile Turkler haric, dunyanin hicbir yerinde boyle bir inanis artik,yoktur. 3- Yuvaya ilk baslayan her cocugun ilk 2 senesi boyle sumuklu gecer.. Koylu cocuk resimlerine bakin, bu yastaki butun koylu cocuklari da sumukludur, ama hicbir sey olmazlar ve bu sahtekar doktorlarin hicbir ilaclarini da kullanmadiklari icin, daha sagliklilardir. Okuyun, hem Makaleleri hem Alt Forum yazilarini ve gunluk mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|