|
6 aylık bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2023 Saat 02:51 |
Merhaba Kadir bey
Gecen hafta 5,5 yaşındaki oğlum Yuksek ateşli grip geçirdi Bugun ise 12.02. 7 aylık olacak bebegım gece 37.6-38.3 ateşlendi, gece uyurken aglyarak uyandı.Kakasını yaptı, sonra kustu.(süt+sanki şefaf balgam sümüklere benzer) Kustuktan sonra ateşine baktım biraz düşmüş. Teyit için soruyorum: ateş düşürmüyoruz, Ama tekrar kusma olursa bebege ne yapmak lazım? Sadece anne sütü içiyor ek gida başlamadık. 7 aylık erkek yaklaşık 8000-8100 gram vardır, çünkü 6 aylıkken 7900gr oldu Düzenleyen Maria Güven - 07 Şub 2023 Saat 02:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, kusma ve ishal icin, ilac kullanmayin. Ates, kac gun surerse sursun, dusurmeyin.
Ishal ve kusma ile ilgili yazilari da okuyun.
|
|
![]() |
|
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Hocam baktım
Sadece yaz ishalleri buldum ve bunu ama kusma ile ilgili göremedim Bebek de şuan uyumuyor, korkudan size hemen yazdım buradasınız diye Yardımcı olursmusunuz🙏 Bogazı sanki tükür ile dolu
Düzenleyen Maria Güven - 07 Şub 2023 Saat 03:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
kusma ve ishal icin, ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Merhaba hocam
Dediğinizi yapıyoruz, kusma sadece pazartesi ve salı bağlayan gece oldu 1 kere,sonra sadece ateş. Bugün 2..gün ateş özellikle akşamları yükseliyor ya da uyuduktan sonra ,38.5 tan Yuksek oluyor. Dün gece çok rahatsızdı Calpol verdim 1 çay kaşığı Şuan ateş 39.7 Ama bugün sabahtan 16.00 kadar 4 kez kaka yaptı hepsi de yeşil sümüklu. Ateşi daha var, yanakları da kırmızı oluyor. Resime bakarmisiniz. 1.sorum Ateşten mi ya da mikroplari atıyor ![]() Çünkü bu güne kadar her Zaman sarı renkteydi, açık sarı . Ve 2. Boynunda sol tarafunda dokunubca ( dışarıda belli değil)lenf bez hissediyorum kayyor, bu yaşta da büyüyor mu? Büyük oğlumda da solda aynı yerde bezi dışarıdan belliydi, şuan biraz ezilmiş gibi belki 5 ,5 yaş. Olduğu için böyle küçülüyor mu...?
Düzenleyen Maria Güven - 08 Şub 2023 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"cay kasigi"?????
Ilac kutulari ustunde yazan,"cay kasigi" Ingiliz cay kasigidir ve daima 5 ml alir. Turkiye'de ise, hicbir kasigin standarti yoktur, tam bir basibozukluk vardir. Hele bizim cay kasiklari 1ml den dahi az alirlar!!! Saglikta; "Turk olan" hicbir seyi kullanmayin. DAIMA, ilacin kutusundan cikan olcek kasigini kullanin!! 1- Ates ishal YAPMAZ!!! Mikroplar yapar. 2- Cok anlattim, artik anlatmiyorum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Pardon Kadir bey
1tatli kaşık 5ml 1 çay kaşığı onun yarışı oldu ölçüde baktık 7800 gram bebek için çok mu verdik , kusura bakmayın yanlış mı anladim. Düzenleyen Maria Güven - 08 Şub 2023 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Paracetamol dozlari (Calpol) ile ilgili makalemi okuyun.
Sabit Forum yazilari, 2. Sayfa! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2023 Saat 18:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|