|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
jeofsevda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jeofsevda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 6 aylık ve 3,5 yaşında kızlarım(ateş)Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 11:16 |
|
Hocam merhaba. imkanlarımızın çok kısıtlı olduğu Ardahan da yasıyoruz 3 buçuk yaşında kızım dün vücudum ağrıyor diyerek uyandı ve öğleden sonra ateşi yükselmeye başladı ve ağız kokusu vardı. Doktor oroheks plus ve amoklavin 600 mg verdi birde evdeki ateş düşürücülerden kullanın dedi.Akşam 21:00 dan sonrada biraz huysuzlasan 6 aylık bebeğimin ateşi yükselmeye başladı. İkisinede sırayla ılık duş aldırdık ateşler düşmeye başladı uyudular. Gece 4 te küçüğün ateşi 39.5 lere ulaştı acile götürdük macrol, mucocure,calpol verdi doktor. Küçüğümden çok korkuyorum sadece calpol verip ateşini düsürdük. Ne yapmalıyım henüz ctesi çocuklara benden geçti 1 hafta önce ben hastaydım aynen.
|
|
![]() |
|
jeofsevda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jeofsevda
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 11:25 |
|
Ayrıca büyüğüme bu zamana kadar 2 yada 3 defa antibiyotik içirdik. Bademcikleri biraz büyükmüş normalden ondan sık oluyormuş hastalığı. Soğan suyu, ballı ıhlamur, nane limon bal, turp suyuna bal içeriz hep. Küçüğümün havale geçirmesinden korkuyorum çok, yemesi güzel normalde, 6 aylık 69 cm ve 8,5 kilo civarı.
|
|
![]() |
|
jeofsevda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jeofsevda
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 11:38 |
|
Özür dilerim doktor bey çok uzattım. Küçüğüm anne sütü almıyor, sütüm olmadığından sadece 4 aya kadar tadımlık emebildi. Golden goat keçi sütü maması veriyorum. Ardahan da sağılmış inek ve keçi sütü, mayaladığım yoğurt, köy yumurtası, ev yapımı zeytinyağı, makarna, salça, tarhana, taze kesim et, katkısız çiçek balı ile çocuğumu/çocuklarımı büyütüyorum. Ama neden bu kadar hastalık bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekmezmi? Evimizde her zaman peditus, dolven, calpol var. Birde açıldıktan sonra ilaç ve şuruplar 1 ay geçince atılmalı mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 19:04 |
|
Maaalesef; Turkiye deki doktorlarin, kalitesi ve kabiliyetleri bu kadar.. Artik Turkiye de, her oksurene, Astim tedavileri ve Kuvvetli antibiyotikler verilme sacmaligi cok yaygin bir sekilde uygulaniyor...
Cocuklariniz; Grip geciriyor, sakin verilen hicbir ilaci kullanmayin...3 ayindaki bir cocuga bile Amoklavin600 vercek kadar cahil doktorlar, son derecede tehlikeli doktorlardir. Keci sutu ne alaka!!! 4. aydan sonra, "kutu sutlerinden" verebilirsiniz... EGER: Peditus kullandi iseniz, isler uzayacak demektir. Bu ilac son derecede zararli bir ilacdir. Sadece doktora iyi para kazandirir.. Hem oksurugu keserek zarar verir, hemde, icinde aynen Calpol deki kadar "Parasetamol " oldugundan, cocugun Karacigeri zarar gorur.. Toksik hepatitlerin sebebi; Peditus ve Calpol'un beraber verilmesi ile olur... Turk doktorlari, Peditus icinde, Calpoldeki kadar "Parasetamol" oldugunu bilmezler... Hangi aptal verdi ise, ona bu hususu bir hatirlatin... 1- Oncelikle: Ates ve Havale'den korkmayin. Yazarlar kisminda, benim bolumde; ates ile ilgili 2 makale var, onlari okuyun. 2- Eski mailleri okuyun ve sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin... SAKIN: Aferin, Peditus, Calpol ve benzeri ilaclari beraber vermeyin... HATTA; Aferin, Peditus gibi ilaclari, hic kullanmayin. Veren salak doktorlari da uyarin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2014 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|