Kadir Bey Merhaba,
forumdan da takip ettiğim üzere oğlum 6. hastalık geçiriyor galiba?
pazartesiden persembe sabahına kadar en yüksek atesi 39 olmak üzere ateslendi (koltuk altından ölçtük). (agız kokusu olmadığı için, dilinde de beyazlık olmadığı için telaş yapmadım).sabahları keyfi iyiydi ama gece olunca ates yeniden yükseliyor ve huzursuzlanıyordu, sürekli ılık dus aldırdık rahatlaması için, 3 kere de paranox fitil yaptık mecburen. persembe jilet gibi atesi kesildi. hemen arkasından ilk olarak göbek altı sonraları da boyun, saç dipleri, gögsünde kırmızı benekler olustu. eger 6. hastalıksa bunların da kendiliğinden geçecegini biliyorum. fakat simdiki sorunumuz ishalinden sebep karın agrısı. uykusunda bile ağlıyor. arada gaz cıkartınca rahatlıyor gibi. yapabilecegimiz bir sey var mı bu konuda? yoksa baska birseyden mi rahatsızdır..?
ikinci bir sorum da, yaklaşık bir ay önce ek gıdaya geçmiştik, çok da severek yemiyordu. ateslendiğinden beri yemeği reddediyor. sadece anne sütü alıyor. hemd çok sık emmek istiyor. bunun bebeğim için faydası olduğunu biliyorum ama pazartesinden itibaren çalışacagım, ozaman ne yapacagız? acıkırsa mecbur kalıp yer yöntemi mi?
şimdiden cevabınız için tesekkürler,