|
7 yaş erkek çocuk boy kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 17:17 |
Hocam merhaba oğlum mart 2016 doğumlu. 23,5 kg 124 cm boyunda. Aslında persentil tablolarına baktığımda ortalama olduğunu biliyorum ancak sınıfta o kadar minik ve zayıf kalıyor ki her gören iştahsız mı hiç mi yemiyor falan diyor çok üzülüyorum. Abur cubur çok nadir veririm, hazır meyve suyu asitli içecek içmez. Yüzmeye ve baskete gidiyor çok da hareketli. Süt sever, köfte pirzola tavuk balık sever. Yumurtasız peynirsiz kahvaltı yapmaz. Bir iki şey hariç tüm sebzeleri de yiyor hatta kıymalı bamya en sevdiği yemek. Kilo alsın diye sütün içine fıstık ezmesi muz falan blender yapmaya başladım artık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde en az; 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. VE her sene en az 1 ampul Dvit3 icirin.
1.5 kilo agirlik , 6cm boy fazlasi var. 8.5 yas elbisesi giyer! |
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlaka uyacağım söylediklerinize👍 hocam bazen zayıf gören de kucağına alınca kaldırınca falan aa ağırmış hiç öyle durmuyordu diyor. Ya da aynu kiloda bir arkadaşı var ama o çocuk daha iri duruyor. Yapısal olabilir mi? Benim de kol ve bacaklarım ince uzun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, yapisaldir! Saglik konusunda, ne Turk cocuk doktorlarina ne de Turk halkina asla inanmayin.
Bu halk bir b.k bilse idi, Turkiye, bebek-cocuk olumlerinde Avrupa sampiyonu olmazdi!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|