|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 10:24 |
Hocam merhaba
oğlum 8, 5 aylik 12 kg 73 cm 38. 9 olan atesi için 8 saatte bir yarım ölçek calpol verdim 24 saat bitti. Bu sabah atesi hala var ama sadece başı boynu sırtı sıcak kollar bacaklar soğuk 12 saatin dolmasını bekliyorum calpol icin. Hocam boynunu kaldırırken ağlıyor diye kontrol ettim sol kulak altı diğer tarafa göre sis ve sert o sebeple yazma ihtiyacı duydum. Emziriyorum ve yoğurt veriyorum su içiyor. Doktora göstersem mi bilemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok az bilgi var. 12 kilo bir cocuk; gunde:4x1 olcek(5ml) Calpol alabilir.
Bir "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazabilirmisiniz.. Boyundaki sisligin ustu kizarik ve dokunmakla agrili ise, bir Universite Hastanesinde gosterin. |
|
![]() |
|
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kulak altindaki sislik bastiriyorum oglum gidiklanip guluyor kirmizilik yok,esim bakti bebek tombis diye sarkmis yuzu diyor.
hocam bu hafta cok gezdik oglen sicagi klimali kalabalik ortamlar balkon ruzgar filan havalar cok degisti 13 saat once yarim olcek calpol verdim simdi ates 37.1 bu defa ishal basladi ama oglum huzursuz degil guluyor oynuyor beslenmeside normal yine de yaptirayim mi kan sayimi bir kac gun bekleyeyim mi? Hocam cok tesekkur ederim kizim da 3 yasinda sizin yonlendirmeniz disinda calpol dahi almis degiliz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesin sebebi; ishal imis...
SAKIN: Doktora veya Test'e Gitmeyin, ilac vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam dun 3 den fazla ishal yapmadi gece 11 de yarim olcek calpol verdim hafif atesli ve gozleri kizarikti
sabah 6 da 38.2 atesi vardi ve gozleri capaklanmisti dudaklarida kizarmisti tekrar calpol verip baskent unv. Cocuk pol.goturup kan idrar testi yaptirdim. Idrar yolu enfeksiyonu teshisi yapildi. test sonuclari yukardaki eklentide mevcut AMOKLAVIN BID 400/57 100 ML SUSPANSIYON GUNDE 1 DEFA BU ILAC YAZILDI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz degilmi, ne kadar cahiller!! Basit bir "Idrar tehlilini" bile degerlendirmekten acizler..
Idrar Yolu Enfeksiyonu filan yok, resmen UYDURUYORLAR!! WBC:9.87 ve bu sarlatanlar hala antibiyotik pesindeler! Bir de Universite Hastanesi olacaklar. Buda demektirki,Turkiye'de; guvenebilecegimiz, hic bir muessese KALMAMIS!! SAKIN: O yazilan antibiyotigi vermeyin, yoksa ishal daha beter artar. Sadece; bol su/sivi icirin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|