|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
samirasu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Hocam 2 aylikken vurulan verem asisinin izi kirmiziydi uzun zamandir bu ateslenmeyle beraber etrafina yayilmis kirmizilik yukarda fotograf yukledim bilgi verirseniz cok memnun olurum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117884 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapmis, Teturdiyot veya Batticon surun. Gunde:2x1, 5 gun surun.
|
|
![]() |
|
Hocam 5 gundur calpol kullaniyorum gunde 3 defa dolvene gecsem olur mu? Dolveni kizimda kullaniyorum iyilestirici etkisini gordum.oglum 11.600 gr 76 cm 8.5 aylik. Hocam gozu filan da capakli ya iltihabi gecer belki 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117884 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven; kilo basina 20mg verilir. 11.6kg'da: En fazla, GUNDE:2x1 olcek(5ml) verebilirsiniz.
Diger hususlari eski maillerden okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam bugun 7 gun bitiyor ates 8 saate bir kendini gosteriyor hala. Beslenmemizde sorun yok keyfi yerinde sabahlari sulu yesil sumuklu kaka yapiyor iki gundur. Gun icinde geniz akintisi arada balgamli oksuruk ve hapsirma oluyor ama hepsi bir kac defa oluyor istikrarli duzenli olan sadece atesi. Hocam hastanedeki doktor bogazi kizarik demisti bogaz enfeksiyonunda ates uzun surer mi boyle. Gecmis mailleri okudum ama 8.5 aylik olup tek basina bir haftadir ates sikayeti olana denk gelmedim. Kac gun daha surer degerlendirirseniz cok sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bogazi kizarik (Farenjit); tedavi etmeseniz bile, 3 gun icinde, kendiliginden duzelir. Domuz Gribi geciriyor.. Grip arazlari ile Ishal-kusma-karin agrisi gibi sikayetler beraber oldugunda, DAIMA, "Domuz Gribini" dusunun.. En az; 1 hafta-10 gun surecek.
|
|
![]() |
|
Hocam Allah razi olsun bilgi ve tecrubenizle bir hastaligi daha geride biraktik.
Hocam oglumun ayaklarinin alti dogdugundan beridir soguk terli oluyor sebebi ne olabilir birde gozleri dolu dolu bakiyor doktora goturmeye korktum kuzeniminde oyleydi ameliyat ettiler gozunden
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|