|
8 yaş iştahsızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2024 Saat 09:46 |
Hocam havadan mıdır bilmiyorum ama oğlum bir aydır neredeyse sadece sıvı besleniyor. Sabah Bi haşlanmış yumurta salatalık iki zeytin bir küçük kutu süt içiyor. Dün öğlen hamburger vardı ve sever. Ağır geldi yiyemicem dedi ekmeği bıraktı sadece içindeki köfteyi yedi. Üstüne birer parça kavun karpuz yedi. Akşam da çok dolu olmayan bir tabak makarna bir minik parça tavuk. Bir kase sütlaç. Günde iki kez dondurma yiyor bir iki top külahta. Aralarda da sürekli kefir, limonata, meyveli süt içiyor toplasak bir buçuk litre yi geçer. Sadece iki gün önce bir litre sade kefiri bir gün içinde bitirdi. Bu yiyecekler sekiz yaşında sabah gözünü denizde açıp havuzda kapatan günde 4 5 saat yüzen çocuğa az değil mi arkadaşları bir orta boy pizzayı dakikalar içinde yok ediyor. 28 kg 132 cm boyunda mart 2016doğumlu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bile o kadar yemiyorum!!
Zaten o yüzden; 4 kilo FAZLASI VAR! 9.5 yaş cesametinde!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|