|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2016 Saat 10:32 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.5kg eksige ragmen; 14 cm boy fazlasi var. Olcumler dogru ise, cok ince-uzun bir kiziniz var..
Tahlil niye yapildi? Sikayetleri ne idi?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2016 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam ince ve uzun sizin sistemle besliyoruz bolca sut kendi istedihi kadar karbonidrat sut doyurdugu icin zaten cok ekmek yiyemiyor profesyonel olarak yuzuyor kan degerleri normal mi diye yaptirdik hocam bir eksiklik varsa atlamayalim diye sizin gorusunuz belirleyici olacak tabi ben zaten hemen size sanistim yaptirdigimuz doktora bile sormadım
teşekkür ederiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sutu yarim yagli verin, biraz da etini arttirin.
|
|
![]() |
|
Hocam Merhabalar umarim iyisinizdir yukarida bilgileri yazdigim kizim son gunlerde sanki nefes alamiyormuscasina derin derin nefers aliyor biraz garip sesler cikaryiyor zor nefes alirmis gibi kan tahlilinde birsey demediler birde haftada 4 gun olimpik havuzda neredeyse 600 mt yuzuyorlar orada nefes ile ilgili sikayet yok evde tv izlerken falan evde sikintisi da yok hersey ayni ne yapalim
sagolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vardir bir derdi!! Ana-kiz bir dertlesin bakalim, ne dertleri varmis.. Ya okulda bir problem var, yada "platonik" asik!!!
|
|
![]() |
|
Hocam cevap icin tesekkur ediyorum biraz konustuk bu durumlar yok daha net yorumlayabilmeniz icin video yukledim
https://youtu.be/DhZDD0n1P54
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En azindan, hastalik bulgusu DEGIL!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|