iyi günler dr bey oğlumun gaz sıkıntıları yine başladı geceleri uyutmuyor,sizin gazla ilgili sorulara verdiğiniz cevapları okudum, ilk aylardaki gaz sıkıntısından farklıbu dönemde ki gaz sıkıntısı demişsiniz,şekerli unlu,nişastalı,az pişmiş pirinç unu sebep olur demişsiniz,oğluma her gün pirinç unundan muhallebi veriyorum bazen vermediğim oluyor, bebe bisküvisine yeniden başlamıştım sadece kahvaltıda veriyordum artık biberon mamasına da katmaya başladım siz günde beşi geçmesin diyorsunuzda ben kilo alsın diye daha fazla veriyorum:( iyi yapmıyorum tabi:) bu durumda muhallebi ve bisküviyi kessem gaz problemi düzelir mi? Hiç mi vermiyim? bakliyatları korkumdan veremiyorum çiğ meyvede gaz yapar mı pişirip mi versem? Günlük et tüketimi ne olmalı her gün et vermiyorum sadece kırmızı et mi beyaz et olur mu? Bir de inek sütü verin diyorsunuz direk mi sulandırarak mı vereyim,keçi sütü olur mu,günlük 200 ml inek sütü 200 ml devam sütü versem anne sütüde veriyorum ama sütüm az çok olur mu?
Bu kadar soruyu cevaplamasanız haklısınız:) cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.