Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acaba nasıl
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacaba nasıl

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miraçım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: acaba nasıl
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 18:26
sevgili erkin ültanır öncelikle tesekkür ederim bilgilerinizi paylastıgınız için
benim sorum su bebegim 8,5aylık geceleri emmek için 5_6defa kalkıyo ne kadarda doyurup yatırsam da belkide acıkıyo bilmiyorum ama gecede karnını tok tutacak gıdalar vermek istiyorum ama illa emmek istiyo acaba anne gögsüne benzetimiş biberon lar varmı varsa adı ve markası bu normal biberonları kabuletmiyo emzikte kullanmıo bilgilerinize
saygılarımla
bilseydim sana kavusunca ruhumun durulup haz duyacagını inan daha önce kavusmak için neler feda etmezdimki yoluna can damarım oglusum
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 18:43
Merhabalar,
Bütün biberon üreticileri, ürettikleri biberon emziklerinin anne göğüs ucu özellikleri ve fonksiyonlarına  yakın olmasını amaçlamaktadırlar. Burada en önemli konu biberon emziğinin şekli ile elastikiyetidir. Yapılan gözlemlerde, emme sırasında anne göğüs ucunun bebeğin ağzında 2 katına kadar uzadığı görülmüştür. Dolayısıyla bu esnekliği sağlayabilmek için özellikle kauçuktan üretilmiş biberon emziklerini tercih etmeniz gerekmektedir. Daha sonra dikkat edeceğiniz konu ise biberon emziğinin geniş yüzeyli olmasıdır. Zira bebek, anne göğsünden emerken dudaklarını anne göğsüne dayar ve göğüs ucunu içeri çeker. Geniş yüzeyli emziklerde de bebek dudaklarını emziğin geniş yüzeyine dayayarak emer. Bunun yanında, biberon emziğinin özel şekilde işlenerek, emme sırasında 2 katına kadar uzamasını sağlamış markalar da vardır. Bu özellikleri taşıyan markaları ürünleri satın aldığınız noktada sorarsanız size hemen bahsettiğim biberonu ve biberon emziğini emziğini vereceklerdir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
miraçım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 23:30
teskkür ederim
bilseydim sana kavusunca ruhumun durulup haz duyacagını inan daha önce kavusmak için neler feda etmezdimki yoluna can damarım oglusum
Yukarı Dön
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2007 Saat 22:59
Orjinalini yazan: erkinu erkinu Yazdı:

Merhabalar,
Bütün biberon üreticileri, ürettikleri biberon emziklerinin anne göğüs ucu özellikleri ve fonksiyonlarına  yakın olmasını amaçlamaktadırlar. Burada en önemli konu biberon emziğinin şekli ile elastikiyetidir. Yapılan gözlemlerde, emme sırasında anne göğüs ucunun bebeğin ağzında 2 katına kadar uzadığı görülmüştür. Dolayısıyla bu esnekliği sağlayabilmek için özellikle kauçuktan üretilmiş biberon emziklerini tercih etmeniz gerekmektedir. Daha sonra dikkat edeceğiniz konu ise biberon emziğinin geniş yüzeyli olmasıdır. Zira bebek, anne göğsünden emerken dudaklarını anne göğsüne dayar ve göğüs ucunu içeri çeker. Geniş yüzeyli emziklerde de bebek dudaklarını emziğin geniş yüzeyine dayayarak emer. Bunun yanında, biberon emziğinin özel şekilde işlenerek, emme sırasında 2 katına kadar uzamasını sağlamış markalar da vardır. Bu özellikleri taşıyan markaları ürünleri satın aldığınız noktada sorarsanız size hemen bahsettiğim biberonu ve biberon emziğini emziğini vereceklerdir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
bahsettiğiniz biberonların bir önemli özelliği bence eksikliği şu iç kapakları yok neden böyle acaba  dışarı çıktığımızda kullanamıyoruz.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2007 Saat 23:53
Merhaba,

Sizin hangi biberon markalarından bahsettiğinizi bilmiyorum. Anlatmak istediğiniz, biberonu çantada taşımanız gerekirken sıvı sızıntısı olmasın diye biberonun ağzı ile biberon emzğinin arasına yerleştirilen disk olsa gerek.  Bu disk bazı markalarda hala var. Ancak artık gelişmiş teknoloji ile üretilen biberonlarda, biberonun boğaz kısmını sıktıktan sonra özel olarak üretilmiş biberon kapağını da biberon emziğinin üstüne baskı yapar şekilde kapattıktan sonra biberondan sızıntı olmaz. Kullandığınız biberonun bu özelliğine dikkat edin. Ya iki sistemden birisi vardır ya da dünya standartlarına uymayan bir biberon kullanıyorsunuzdur.

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 22:40

erkin bey

ch. kullanıyorum ama bilmiyordum öyle olduğunu.üzüldüm şimdi.o yeni modelden almıştım iç kapağı yok diye iade ettim.eski modelden aldım.
satış elemanları bunları bilmez mi neden uyarılmadık ki
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 01:52
Merhaba,

Bahsettiğiniz markanın yeni modellerinde disk  yoktur. Bahsettiğim gelişmiş teknoloji ile üretilen ve biberon emziğinin üstündeki deliğe baskı yaparak sıvı sızıntısını engelleyen biberonu üreten markalardan birisidir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 09 Ara 2007 Saat 01:54
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.