Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil arkadaşlar bilgileriniz lazım !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacil arkadaşlar bilgileriniz lazım !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:19
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Benim her iki gebeliğimdede 20. haftada istedi doktorum detaylı ultrason rutin bir kontrol demişti bebeğin gelişimini izlemişti bence senin ki de rutindir canım aklına kötü şeyler getirme Smile

kızlar benim gebelik sat'a göre 21+4 biz gidene kadar 22 haftalık olcak galiba ama ultrasona göre 3 5 günlük bi küçüklüğümüz var ayrıntılı ultrasona sat'â göre bakmazlar heralde gidip elimiz boş dönmeyelimde ConfusedConfused
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:25
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

hangi haftadaydı hatırlamıyorum ama, benim doktorum da istedi, bu kordon kanını falan ayrıntılı görüyorlar bebeğin beslenmesi falan nasıl diye, dolaşım sistemi tamamen görünüyor desem yanlış demem sanırım...
rutin kontrol bunlar mehtapp sıkma canını...ben de özele yönlendirildim ve ücretli yaptırmıştım, doktorumun ultrasonu normal olandandı çünkü...ücreti hatırlayamıyorum ama en fazla 80 dir o hastaneye 80 den fazla para vermedik çünkü....
çorumdan ankaraya gitme meselesine gelince özel araba varsa onunla gitseniz ve her 30-40 dakikada bir mola verip 10 dk yürüsen iyi olur...zaten mesafe yakın, iki molada biter...:)

canım çokk saol etrafımda yapıldığını duyduğum  için galiba rahat içim şükür dün randevu için görüştük ücret sorduğumuzda 250  300 lira arası denildi bilmiyorum neden uçuk fiyatlar benim ablamdanda istenmişti 2. hamileliğinde hormonları düşük çıktı diye ama  hastanede yaptırmıştı acaba farklı şeymi istediği şey dr anlayamadım bi türlü ConfusedConfusedyol mevzunda bende aslında çok isterim özel araçla gitmeyi ama galiba mümkün olmuycak Angry otobüsle gitcez büyük ihtimal bide kan pıhtılaşmam var uzun süre hareketsiz kalamıyorum napcam bilmiyorum hayırlısı artık ConfusedConfused
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:27
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Bendede ıstedıler korkulacak bısey yok canım

çok saol ankaradan nefret ediyorum desem yeri artık gide gele yollar aşındı duymak bile çok üzüyo galiba tepkimde bundan Tongue senden neden istedi herhangi bi sebebi varmıydı
Yukarı Dön
dirmit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 12:33
Orjinalini yazan: mehtappp mehtappp Yazdı:

mrb hepinize hemen konuya giriyorum merak ediyorum çünkü  cevaplarınızı bugün dr kontrolüm vardı gittik bebeğim sağlıklı bi sorunu yok çok şükür  ama dr ayrıntılı ultrason için ankaraya yönlendirdi imkanınız varsa gidin dedi sebebi benim daha önce 4 kez düşük yapmış olmam aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı ve hangi sebebplerden dolayı yaptırdınız içimm çok buruk korkuyorum lütfen yardımcı olun bide kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 21+3 günlüğüm

slm geçmiş olsun canım korkma inş herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. bende forumda yeniyim. dualarımız bütün annelerleSmile
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 14:24
Orjinalini yazan: dirmit dirmit Yazdı:

mrb hepinize hemen konuya giriyorum merak ediyorum çünkü  cevaplarınızı bugün dr kontrolüm vardı gittik bebeğim sağlıklı bi sorunu yok çok şükür  ama dr ayrıntılı ultrason için ankaraya yönlendirdi imkanınız varsa gidin dedi sebebi benim daha önce 4 kez düşük yapmış olmam aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı ve hangi sebebplerden dolayı yaptırdınız içimm çok buruk korkuyorum lütfen yardımcı olun bide kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 21+3 günlüğüm

slm geçmiş olsun canım korkma inş herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. bende forumda yeniyim. dualarımız bütün annelerleSmile
 saol canım Allah razı olsun hepinizden hoşgeldin aramıza Smile
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2011 Saat 14:50

canım çokk saol etrafımda yapıldığını duyduğum  için galiba rahat içim şükür dün randevu için görüştük ücret sorduğumuzda 250  300 lira arası denildi bilmiyorum neden uçuk fiyatlar benim ablamdanda istenmişti 2. hamileliğinde hormonları düşük çıktı diye ama  hastanede yaptırmıştı acaba farklı şeymi istediği şey dr anlayamadım bi türlü ConfusedConfusedyol mevzunda bende aslında çok isterim özel araçla gitmeyi ama galiba mümkün olmuycak Angry otobüsle gitcez büyük ihtimal bide kan pıhtılaşmam var uzun süre hareketsiz kalamıyorum napcam bilmiyorum hayırlısı artık ConfusedConfused
 olsun sorun değil... anamızdan özel arabayla doğmadık ya, otobüs durduğunda hemen in ve yürü fayda eder, bir de otururken ayaklarını hareket ettir, ben uzun yolculuğumda öyle yapmıştım,ayaklarını ön koltuğun altına uzat ayak bileklerinden kıvırma hareketleri yap, dolaşımını oturduğun yerden pasif hareketlerle destekleyebilirsin, internetten, ofis- masa başı egzersizleri diye araştırırsan ordan yapabileceklerini seçebilirsin...
çaresiz değiliz çok şükür...
geçmiş olsun...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
dirmit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 09:53

günaydın teşekkürler canım moralini yüksek tut

Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 12:54
yarın inş. akşam 18:30 randevu aldık öğlen vakitlerinde yola çıkcaz kızlarr dualarınızı bekliyorumm lütfen inş. bişey çıkmaz dua edin NukeNuke ankara'yıda tam bilmiyoz ama Allah büyük güzel haberler vermek istiyorum sizlere SmileSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.