|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
CeydaK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Acil bilgi(ateş)Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 07:44 |
|
Sevgili Hocam merhaba oglum 22 aylik , 11 kg civarinda virustur gecer diye 3 gundur bekliyorum ama gecmedi hala, yuzu gozu atesten sis gibi artik..
dun gece dayanamadim goztepe arastirma hastanesi acile goturduk , antibiyotik verseler verecegimden degil de bakalim ne diyecekler diye..kulagina bogazina bakti ,ikisi de kizarmis dedi.. bogaz yolu enfeksiyonu olmus dedi, salgin var dedi.. augmentin ve agri kesici yazdi ama ben size sormadan baslamadim.. napiyim hocam, acil cevap bekliyorum sizden.
|
|
![]() |
|
CeydaK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 10:27 |
|
ben isteyken ictigi sutu yine kusmus, 3 icinde 2. kere kustu ve atesi hala hic dusmedi..
ishal oksuruk yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 06:36 |
|
6. Hastalik olabilir. Ates dustugunde, dokuntu gorurseniz, bilinki; 6. Hastalik gecirdi. Bir onemi veya tedavisi yoktur.
|
|
![]() |
|
CeydaK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 08:53 |
|
Hocam, 4 gun gecti, hala ates 38.2 - 38.9 arasinda..
oksuruk yok, ishal yok, burun akintisi yok, kusma cok nadir sadece 2 kere, sadece halsiz ve surekli kucakta agliyor..
birtek dun gunduz bir ara atesi dustu..normalde gece gunduz atesli..6. hastallik dokuntu mokuntu de hic yok simdilik..siz oyle diyorsaniz biraz daha bekleyelim hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 19:10 |
|
Antibiyotik gereken durumlarda, agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olur, onlari takip edin.
Bazi virusler; (Enfeksiyoz Mononukleoz gibi) 1 hafta ates yaparlar. Bunlarda, agiz kokusu ve dilde pas olmaz. |
|
![]() |
|
CeydaK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2015 Saat 14:06 |
|
Hocam yine herzamanki gibi supersiniz, aynen dediginiz gibi 4. gun bittikten sonra aniden vucudunda isilik gibi kizarikliklar oldu, 6. hastalik yanii..super bir insansiniz..ilk oglumdan biraz farkli bir 6. hastalik oldugundan anlayamamistim,
acile goturdugum afedersiniz doktor bozuntulari bir ogrenmisler kulak bogazda kizariklik var enfeksiyon diyip antibiyotik yazmayi, icimden hepsine kufur etmek geliyor, iyi ki yine kullanmadim dediklerini..iyi ki varsiniz..
sayenizde bir cocugumu 8 yasina getirdim antibiyotiksiz simdi masallah bagisikligi cok kuvvetli..
ikinci oglumu da buyutucem insallah
Allah size uzun omurler versin, sizi ailecek cok seviyoruz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2015 Saat 19:15 |
|
Tesbitiniz cok dogru..
- Eskiden her hastaya; Astim, Bronsit gibi salakca teshisler koyarlardi, artik foyalari iyice ortaya ciktigindan bu teshislerden vazgectiler. - Simdi moda; " Bogazi kizarik, kulak zari kizarik" veya "Sinuzit olmus, arkadan akintisi var." sacmaliklarini soylemek. Ne oldu ise, Turkiye'de Astim salgini(!) birden bire sona erdi. Herhalde artik; GSK firmasi yeterli rusvet vermiyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2015 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|